Ce a patit Gabi Cristea in noaptea cununiei cu Tavi Clonda! De ce a fost vedeta stresata la petrecere

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:14

Gabriela Cristea a avut mari emotii inainte de cununia de joia trecuta cu Tavi Clonda!

Vedeta a vrut ca totul sa iasa totul perfect, incat nu s-a mai gandit la nimic altceva. Astfel, in seara casatoriei, chiar inainte de a ajunge la petrecerea de la “Aristocrat  Hall” si-a dat seama ca rochia pe care urma sa o poarte ii era foarte mare. “Eu m-am dus sa imi fac tinuta in urma cu doua saptamani si totul a iesit perfect la proba, asa ca nu am luat in calcul ca ar mai trebui sa ii fac inca un retus cu cateva zile inainte de cununie.

Cum eu in ultima saptamana, din pricina stresului, am slabit doua kilograme, tinuta mi-a fost larga, iar la party, am avut un stres! Imi era teama nu imi cada de pe sani. Pana la urma, nu a fost nicio problema, insa frica a existat”, a declarat Gabriela Cristea pentru WOWbiz.ro!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.