Ce a patit Ligi de la "Puterea dragostei", dupa prima expunere la plaja, din acest sezon estival! Iata de ce a lipsit din emisiune!

Author: D.I.
Actualizat: 19 iun 2020, 18:23
Foto(5)

Deranjata de atitudinea oamenilor de pe Instagram, Ligi a rabufnit si a lansat un mesaj dur.

Ligi, a facut furori printre baieti încă de cand a pasit in casa "Puterea dragostei", datorita siluetei ei perfecte. Un scorpion ambitios, Ligi a trecut pragul emisiunii, in cautarea iubirii! Aceasta are 27 ani, vine din Cluj-Napoca, si este make-up artist. Ligi spunea atunci despre ea ca este o persoana hotarata, puternica, care mereu lupta pentru ceea ce isi dorește. Ca orice tanara, visa sa isi gaseasca jumatatea, un barbat cu care sa imparta totul.

Desi este foarte sexy, Ligi nu a reusit sa isi gaseasca jumatatea in casa "Puterea dragostei", la prima sa intrare in emisiune.

Dupa o perioada de timp, Ligi a revenit in casa iubirii si s-a apropiat foarte mult de Philip. Treptat cei doi s-au cunoscut mai bine si au decis sa formeze un cuplu, insa soarta nu avea sa fie de partea lor, deoarece dupa ceva vreme, acestia au hotarat sa se desparta.

Se pare ca despartirea neasteptata a survenit din cauza Bernei, de care Philip a fost de-a dreptul fascinat. Intre cei trei s-au iscat numeroase certuri extrem de urate. Ligi si Philip au ajuns sa isi adreseze replici dureroase si chiar amenintari.

Ce a patit Ligi de la "Puterea dragostei", dupa prima expunere la plaja, din acest sezon estival!

Desi Ligi se confrunta aproape in fiecare zi cu atitudinea malitioasa afisata de Philip in emisiune, aceasta are de infruntat de ceva vreme si replicile acide venite din partea unor sustinatori ai fostului

ei iubit, care o sicaneaza.

Citeste si: Jador, aparitie de senzatie la sala de fitness! Artistul poarta inca un bandaj piept! Iata cum arata fostul concurent de la "Puterea dragostei", dupa incidentul suferit de curand!

Citeste si: Ella de la "Puterea dragostei", o noua interventie estetica inedita! Iata in ce ipostaze sexy a fost surprinsa bruneta la un salon de infrumusetare!

Citeste si: E doliu în familia "Puterea Dragostei": "Dumnezeu să te ierte..." Concurentul trece prin clipe grele!

Citeste si: Fustita le-a jucat feste in emisiune! Cum au aparut Bianca si Daiana in direct, la TV? FOTO

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De curand, Ligi a fost deranjata de faptul ca unii oameni au facut cateva comentarii neadevarate pe contul ei de socializare, in legatura cu absenta ei din emisiune. Aceasta a mentionat ca a lipsit pentru ca a suferit o insolatie, dupa o expunere la soare. Iata ce mesaj le-a transmis Ligi:

 

Puterea Dragostei- live stream online oficial

Puterea Dragostei se difuzeaza in fiecare zi la Kanal D, astfel:

- de luni pana vineri, de la ora 11:00 si 17:00;

- sambata si duminica, de la ora 16:00 si 19:00.

- in reluare de luni pana duminica, dupa miezul noptii.

Emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmarita si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html

Momente din emisiune cat si editii integrale pot fi revazute pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri despre concurentii de la Puterea Dragostei, exclusivitati si dezvaluiri zilnice puteti urmari pagina oficiala a emisiunii, dar si pagina de Facebook.