Ce a pățit Lorena de la Casa iubirii. Laurențiu a cerut ajutor în mediul online: „Avem o problemă”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 24 aug 2024, 13:59

Ce le-a cerut Laurențiu fanilor săi, după problema întâmpinată de Lorena

Sursa: Instagram

Lorena de la Casa Iubirii se confruntă cu o problemă destul de serioasă și nu mai poate lua legătura cu fanii ei. Despre ce e vorba?

Laurențiu, fost concurent în Casa Iubirii sezonul 2 și actual iubit al Lorenei, a cerut ajutorul în mediul online, după ce iubitei sale i-a fost blocat contul de Instagram. 

Citește și: Lorena de la „Casa iubirii” aruncă bomba! „Să creadă că sunt însărcinată”. Fotografia care i-a pus pe toți pe jar

Ce le-a cerut Laurențiu de la Casa Iubirii fanilor săi

Deoarece Lorena nu mai poate lua legătura cu fanii ei pe contul de Instagram, Laurențiu a postat un filmuleț în care le cere ajutorul urmăritorilor săi în ceea ce privește deblocarea contului iubitei sale. Oricine are o cunoștință în domeniu sau știe cum se poate rezolva problema ar fi de mare ajutor pentru Lorena. 

„Vă salut, dragilor. Avem o problemă serioasă.

Lorenei i-a fost blocat contul de Instagram și nu știm exact ce să facem, așa că dacă aveți cunoștințe sau vreo recomandare sau știți voi pe cineva care ar putea să rezolve problema asta, vă rog să-mi lăsați mie un mesaj în privat,”
a spus Laurențiu  pe pagina sa de Instagram. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Lorena și Laurențiu formează o relație de aproape un an

Lorena și Laurențiu au fost doi dintre cei mai urmăriți și apreciați concurenți din sezonul 2 al emisiunii „Casa Iubirii”. Povestea lor a fost marcată de momente tensionate și dispute, dar și de evoluții surprinzătoare care i-au ținut pe fani cu sufletul la gură.

Citește și: Lorena de la Casa Iubirii, în lacrimi: „Vreau să fie în brațele mele” Ce a pățit fosta concurentă

Pe parcursul emisiunii, cei doi au avut numeroase confruntări, în special din cauza diferențelor de opinie și a geloziei. Cu toate acestea, relația lor a continuat și după finalizarea show-ului, unde au încercat să-și rezolve problemele și să își construiască o viață împreună.

Deși relația lor a trecut prin diverse suișuri și coborâșuri, cei doi par să fie dedicați unul altuia și să fie dispuși să lupte pentru a rămâne împreună.