Ce a pățit o româncă în Bali. Chipul ei e de nerecunoscut: „E mult mai rău decât în clipul pe care îl vezi acum”

Autor: Laura Macovei

Deși Bali sună bine, poluarea din Bali nu este chiar un lucru bun, cu atât mai puțin pentru organismul nostru. Despre o experiență neplăcută de acest tip ne povestește o româncă, care a plecat cu soțul în vacanță în Indonezia.

Pe cât de frumos, pe atât de periculos. Așa s-ar descrie Bali, unde poluarea face ravagii printre localnici și turiști.

O româncă aflată în vacanță pe cunoscuta insulă s-a ales cu iritații pe întreaga față din cauza poluării.

Citește și: O tânără din Indonezia și-a pierdut viața după ce a alunecat de pe banda de alergare și a căzut de la etajul 3 pe o fereastră deschisă| VIDEO

Cum arată românca, după o plimbare de jumătate de oră cu scuterul prin Bali

Românca și soțul ei sunt cunoscuți în mediul online sub numele „hoinariprinlume”. După cum le spune și numele contului, cei doi „hoinăresc” prin vacanțe și le prezintă urmăritorilor peisaje, impresii și multe altele observate de-a lungul experiențelor lor prin diferite țări.

De data aceasta, românca povestește un aspect mai puțin plăcut legat de Bali, mai exact poluarea.

Potrivit acesteia, după un drum de doar jumătate de oră cu scuterul, pielea sa s-a modificat drastic, iar pe față au început să-i apară multe pete roșii și coșuri. Toate din cauza poluării, susține ea.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

„Ești curios cât de poluată e Indonezia? Uită-te la fața mea. Cam așa arată după jumătate de oră de mers pe scuter.

Am citit legat de poluarea din Asia de sud-est și știam ca nivelul e ridicat, dar nu mă așteptam la asta. De multe ori nu poți să respiri pe scuter (dacă e aglomerat sau mergi pe străzi principale unde sunt semafoare și stai la rând alături de zeci de scutere și mașini vechi), tenul meu are perioade în care se supără rău și mă umplu de iritații și coșuri.

Și da, așa murdară sunt pe față după ce mergem cu scuterul aici!! Nu e peste tot așa, depinde foarte mult de insulă și chiar zonă. Uneori nici nu se observă, alteori e mult mai rău decât în clipul pe care îl vezi acum,” a spus românca într-un filmuleț postat pe Instagram.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!