Ce a pățit o tânără din București, în această dimineață, la stația de metrou Unirii: „O doamnă cu un domn m-au împins până am ajuns să mă lovesc..mi-au mai spus și că sunt proastă că mă plâng”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 15 nov 2023, 13:22

Ce a pățit o tânără din București, în această dimineață, la stația de metrou Unirii: „O doamnă cu un domn m-au împins până am ajuns să mă lovesc..mi-au mai spus și că sunt proastă că mă plâng”

Sursa: Facebook Metrorex

Un incident neplăcut a avut loc miercuri dimineață la metroul din stația Unirii. O tânără nu a mai suportat și a împărtășit totul pe rețelele sociale.

În fiecare zi a săptămânii, Bucureștiul este supra aglomerat, în special dimineața și seara, la orele de vârf. Atunci când bucureștenii pleacă spre birou, toate mijloacele de transport sunt arhipline, iar traficul de la suprafață este infernal. 

Ce a pățit o tânără, în stația de metrou Unirii

Miercuri dimineață, în jurul orei 7, o tânără a mărturisit că a fost de-a dreptul îmbrâncită de doi oameni care se grăbeau să intre în tren, iar fata nu putea înainta, din cauza aglomerației. 

Fata a fost extrem de revoltată de situație, întrucât ar fi putut fi grav accidentată.

„De data aceasta nu vreau să spun nimic altceva decât că am ajuns ca niște animale! Ce a fost astăzi la metrou la Unirii în jurul orei 7 dimineața... Zici că eram din filmele de groază. Am ajuns la concluzia că nu știm să ne mai purtăm. Nu știu care a fost motivul sau cauza aglomerației infernale, unde nu aveai un centimetru de spațiu să arunci nici măcar un ac.

Am fost împinsă, metroul venea greu, era să dau cu capul de bara aceea de metal, dar am reușit să mă feresc,”
a scris aceasta pe pagina de Facebook Metro Crush.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Elevii vor putea călători gratuit cu trenul și metroul începând cu noul an școlar. Ce hotărâre a luat Guvernul României?

Tânăra s-a accidentat la un deget

În îmbulzeala creată la metrou și din cauza faptului că a fost împinsă, tânăra s-a accidentat la o unghie, care a căzut, iar mai apoi degetul i s-a învinețit. 

Ca și cum nu a fost de ajuns, cei doi care au împins-o pe fată au acuzat-o că este proastă că nu înaintează, în contextul în care era extrem de aglomerat.

Citește și: Atenție, tineri șoferi! Nu va mai fi permisă conducerea autoturismelor cu peste 100 de cai putere

„O doamnă cu un domn m-au împins până am ajuns să mă lovesc în deget (unghia mea a căzut și s-a rupt din carne, m-am și învinețit) și după ce că au făcut asta mi-au mai spus și că sunt proastă că mă plâng...

că de ce nu înaintez (când era clar că nu aveam unde). Sper să pățiți la fel ca mine amândoi dacă vor vedea mesajul ăsta! Zi frumoasă în continuare. Nu voi mai folosi metroul, ” a scris tânăra pe pagina de Facebook „Metrou Crush”. 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.