Ce a pățit Theo Rose în timpul filmărilor pentru un nou clip: ”M-a sunat un băiat” Propunerea pe care artista a primit-o întrece orice imaginație

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 02 mar 2023, 01:10

Ce a pățit Theo Rose în timpul filmărilor pentru un nou clip: ”M-a sunat un băiat” Propunerea pe care artista a primit-o întrece orice imaginație

Sursa: Instagram Theo Rose

Theo Rose a avut parte de o întâmplare neașteptată în timpul filmărilor pentru un nou clip. Artista a primit un telefon dubios care a pus-o pe gânduri.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului în România. Colaborările din ultimii ani cu diferiți artiști au propulsat-o în atenția iubitorilor de petreceri, astfel, artista nu duce deloc lipsă de evenimente. Cu greu face față numărului mare de evenimente la care este chemată să cânte, dar artista nu spune niciodată nu, ba chiar încearcă să-și încânte fanii cu piese fresh.

Theo Rose: Vrea să mă scoată la un suc

De când a devenit celebră, Theo Rose are parte de tot felul de evenimente neașteptate din partea celor care o îndrăgesc și o apreciază. Recent, pe pagina de Instagram, la story, artista a povestit ce i s-a întâmplat la filmările pentru noul său clip. Un băiat a sunat-o și i-a cerut să iasă în oraș, artista, de fel mai glumeață, a crezut că un coleg din trupa ei are chef de glume și s-a gândit să o ia la mișto, însă propunerea bărbatului de la capătul firului părea cât se poate de serioasă.

Cântăreața l-a luat destul de tare, fiind extrem de obosită, mai ales că se afla la filmări și nu i-a dat prea multă importanță.

Citeste si: Theo Rose schimbare radicală de look! Vedeta a renunţat la părul lung care a consacrat-o. Cum a reacționat artista când și-a ținut propria podoabă capilară în mâini: Eu te iubesc pe tine

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Să vă spun ce s-a întâmplat astăzi la filmări, o chestie care nu mi s-a mai întâmplat de mult, m-a sunat un băiat, deci m-a sunat un număr pe care nu-l aveam salvat în telefon, da, un băiat se recomandă Mihai și eu țărancă cum mă știți ”Care Mihai, mă, care?”, nimic. Ideea principală era că vrea să mă scoată la un suc, în oraș. Și acum eu ce am zis ”O fi unul dintre proștii mei, fac mișto de mine, vor să ma înregistreze...”

Bă, care oi fi tu, nu am chef de miștouri sunt obosită, sunt la filmări, te măscăresc rău de tot, spune-mi cine ești și ce vrei”, a spus Theo Rose pe story.

Nu este prima dată când artista are parte de o astfel de întâmplare, în urmă cu ceva timp a mai fost sunată de un alt băiat care părerea și el pus pe șotii.

Aceasta a ținut să le împărtășească și urmăritorilor ei ce i s-a întâmplat, mai ales că aceste lucruri au început să devină un obicei de când a devenit cunoscută.

Citeste si: Theo Rose și iubitul ei, Alex Leonte, au devenit nași de botez. Un incident neașteptat a avut loc în biserică: M-am simțit nevoia să continui

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.