CE a patit un motociclist cand a das nas in nas cu un berbec. Merita VAZUT!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 nov 2020, 06:55

Scenele pe care tocmai le-ati vazut au fost filmate in muntii din Croatia. Motociclistul mergea linistit pe o carare cand, ce sa vezi, a dat nas in nas cu un berbec tupeist.

 Ca sa-l alunge, barbatul a turat motorul, iar animalul a dat semne ca bate in retragere. Nu mult, caci, ambalat si mai tare, mai ceva ca un taur in corida, berbecul s-a napustit si-a luat in coarne motocicleta.

Ei, dar abia acum incepe adevaratul razboi. Dupa ce se vede doborat, motociclistul nu renunta si se arunca-n batalie, cu mainile goale.

Si da-i, si trage, si da-i si-mpunge, ca doar nu credeti ca protagonistii nostri se dat batuti.
Barbatul apuca animalul de coarne, dar nici cel din urma nu se lasa. Se smuceste, se zvarcoleste, pana cand reuseste sa scape si-l ataca pe om. Dar ce se intampla? Se da batut berbecul? NU? Pai si de ce da cu spatele?

Pana la urma, cand vede ca nu-i chip sa-l dovedeasca, barbatul se face nevazut. O fi fuga rusionasa, dar e sanatoasa. Acum, faceti cunostinta cu... Billy! Nici lui nu-i plac motociclistii.
Polueaza, dom'le, si unde mai pui ca fac si zgomot!

Nu-i bine sa te pui cu el! Odata ce l-ai enervat... I se pune pata pe toti cei care-i ies in cale!
Nervos din cale-afara, animalul din imagini se izbeste cu furie in motorul pe care erau doi oameni. Apoi, altii ii incap in... copite.

De pe margine, un barbat observa cum femeia e atacata si goneste sa-i sara in ajutor.
Abia asa avea sa afle cu cine s-a pus.

Cand a vazut ca n-o scoate la capat, barbatul s-a ascuns dupa un copac si dus a fost. Ceva mai ieftin a scapat acest tanar, a carui salvare a fost un stalp. Aviz-amatorilor: data viitoare cand mai intalniti un berbec sau un tap ar fi bine sa nu-l enervati! Se transforma intr-o adevarata masina de lupta daca te pui cu ei!

Iata, insa, cum, pe plaiuri mioritice, situatia e alta: aici, un berbec zdravan e pus la punct de o biata pisica.
Ca o regina ce se crede, s-a asezat pe spatele animalului lanos si i-a ordonat s-o plimbe. Ca doar nu o sta sa-i inghete labutele in zapada de pe jos. 


Ei, dar asta nu e tot: fitoasa felina pare sa aiba si un bodyguard, nu care cumva sa se ia vreo oratanie de ea. La urma urmei, ea e stapana din batatura.