Ce a pățit Victor Slav în timp ce prezenta emisiunea Bravo, ai stil: „Te dai la prezentator în fața țării!” Cum a reacționat acesta?

Editor Web: Amalia Georgescu
Actualizat: 15 oct 2021, 23:30

Victor Slav în platoul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities 

Sursa: Captură KANAL D

Victor Slav prezintă emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities în locul Ilincăi Vandici, iar noul rol a venit la pachet și cu o serie de provocări. Ce a pățit în timp ce prezenta emisiunea și ce concurentă a fost acuzată că îi face ochi dulci?

Victor Slav s-a integrat rapid în atmosfera Bravo, ai stil! Celebrities și deja interacționează cu concurentele, lucru care a fost observat de Maurice Munteanu. Ce i-a spus juratul unei concurente și cum a reacționat Victor Slav?

Otniela, pusă la punct de Mariuce Munteanu: „Te dai la prezentator în fața țării!” Cum a reacționat Victor Slav?

Otniela a venit în fața juraților cu o ținută care a stârnit nenumărate comentarii.

Alegerea concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities nu i-a impresionat pe jurați, dar nici nu a fost considerată un dezastru din punct de vedere stilistic. Jurații au făcut mai multe comentarii cu referire la piesele vestimentare pe care le-a combinat Otniela. În momentul în care Maurice Munteanu îi comenta ținuta concurentei, acesta a observat că Otniela i-a zâmbit lui Victor Slav. Juratul a taxat-o imediat pe concurentă, evident, în spirit de glumă.

Maurice Munteanu i-a atras atenția Otnielei să nu îi mai facă ochi dulci lui Victor Slav, mai ales în contextul în care ea are o relație serioasă. 

Maurice: Lasă-l, dragă, pe Victor că ești femeie măritată, cu regizorul ăla ce faci?

Otniela: Am zâmbit că se uita la ce îmi spuneai. 

Maurice: Te dai la prezentator în fața țării!

Otniela: Ce i-am făcut eu? Am avut o reacție.

Maurice: Vezi, perversitatea potențialelor nurori. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Anda Adam și Otniela și-au aruncat cuvinte grele în culise! Imagini din afara platoului „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Mi se pare răutate”

Surprins de direcția în care a mers discuția, Victor Slav a explicat că nu a făcut altceva decât să se pregătească pentru momentul jurizării.

„Eu mă apropiam și voiam să vă cer calificativele.”,

a spus Victor Slav.

Întreg momentul a stârnit amuzamentul tuturor celor aflați în platoul Bravo, ai stil! Celebrities. În cele din urmă, Otniela a primit calificativele pentru ținuta pe care a ales să o prezinte în fața juraților. Concurenta a primit 2 steluțe și a ținut să precizeze că în continuare încearcă să iasă din zona de confort și să facă alegeri cât mai inspirate, dar că are destul de mult de muncă. 

Otniela are un iubit celebru. Cine este bărbatul cu care are o relație concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities?

Lăsând la o parte glume din platoul Bravo, ai stil! Celebrities, este cunoscut faptul că Otniela are o relație serioasă cu Radu Constantin. 

Radu Constantin este actor și regizor, acesta devenind cunoscut după ce a lansat un serial pentru adolescenți. 

Otniela de la Bravo, ai stil! Celebrities și iubitul ei, Radu Constantin, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar preferă să fie destul de discreți. Cei doi postează destul de rar fotografii în mediul online și preferă să păstreze misterul atunci când vine vorba despre relația lor. 

Citeste si: El este iubitul Otnielei de la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Ce dezvaluiri inedite a facut Radu Constantin din culisele relatiei lui cu frumoasa blondina!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.