Ce a pățit Victor Socaciu înainte să moară! Regretatul artist a trăit cu rinichii unei fetițe în vârstă de 10 ani

Autor: Lavinia Medrea

Ce a pățit Victor Socaciu înainte să moară! Regretatul artist a trăit cu rinichii unei fetițe în vârstă de 10 ani

Sursa: Facebook Victor Socaciu

Victor Socaciu a încetat din viață ieri, la 68 de ani, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Nu mulți știu că artistul a avut probleme de sănătate și în urmă cu câțiva ani, atunci când a suferit un transplant de rinichi ai unei fetițe de 10 ani care era în moarte clinică.

După o lună în care a tot stat în spital, Victor Socaciu a încetat din viață la vârsta de 68 de ani pe 27 decembrie 2022 din cauza mai multor probleme de sănătate pe care le avea. Motivul principal al morții artistului este că i-au cedat rinichii.

Victor Socaciu a trăit cu rinichii unei fetițe de 10 ani

În urmă cu peste 10 ani, artistul a suferit de insuficiență renală cronică din cauza problemelor diabetice.

Victor Socaciu a urmat un tratament cu dializă, dar medicii au hotărât să-i facă un transplant de rinichi. Așadar, artistul a primit organele de la o fetiță de 10 ani, care se afla în moarte clinică.

Citeste si: Fiul lui Victor Socaciu și-a dat tatăl în judecata. Artistul a divorțat de toate cele trei soții. Ce secrete au ieșit la iveala după moartea cântarețului

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Victor Socaciu a suferit transplantul de rinichi în 2009, iar el a trecut cu bine peste operația făcută de medicii de la Institutul de Urologie și Transplant Renal Cluj Napoca.

Victor Socaciu a fost infectat și cu COVID-19

Regretatul artist a mai avut parte și de alte probleme de sănătate grave în 2021, astfel că nu a scăpat de infecția cu COVID-19.

Citeste si: Mesajul postat de Marina Almășan după ce Victor Socaciu a murit: „Îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea” Fosta soție a artistului, dezvăluire emoționantă în mediul online

Starea lui de sănătate s-a agravat în urma infectării cu virusul COVID-19, deoarece plâmânii artistului folk au fost afectați în proporție de 50%, astfel că îi era imposibil să mai respire fără oxigen.

Recuperarea lui Victor Socaciu după infectarea cu COVID-19 a fost foarte grea, dar a reușit să își revină. Totuși, problemele de sănătate pe care le avea s-au agravat, iar ieri i-au fost fatale, când a încetat din viață.