Ce A PIERDUT Leonardo DiCaprio: Cea mai sexy femeie din lume, reclama INCENDIARA la lenjerie intima VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:58

Fosta iubita a actorului american Leonardo DiCaprio, fotomodelul Bar Rafaeli, confirma inca o data de ce cititorii revistei Maxim au declarat-o in 2012 cea mai "fierbinte" femeie din lume.

Cu silueta ei perfecta si cu frumusetea ei, Bar Rafaeli este cu siguranta imaginea perfecta pentru Ziua Indragostitilor.

Superba blonda de 27 de ani este protagonista unei noi campanii incendiare pentru firma de lenjerie intima Passionata, intr-uchipand, pe rand, o gospodina sexy, o iubita "fierbinte" sau casnica perfecta, scrie Daily Mail.

Modelul apare intr-un spot publicitar, inspirat din anii '50, in care invata sa gateasca, uda florile, face prajituri si totul purtand lenjerie intima cat mai sexy.


Bar Rafaeli si Leonardo DiCaprio s-au despartit in mai 2011, dupa o relatie de cinci ani, cand toata lumea se astepta ca cei doi sa se casatoreasca. Cele doua vedete au decis sa se desparta deoarece mergeau pe drumuri diferite si amandoi se concentrau mai mult pe cariere. (sursa Mediafax)


 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.