Ce a postat Daniela Iliescu cu cateva zile inainte sa nasca! Imaginile i-a emotionat pana la lacrimi pe fanii lui Culita Sterp

Author: Alice Popescu
Actualizat: 25 iul 2022, 06:20
Daniela Iliescu, imagini emotionante inainte sa nasca

Daniela Iliescu este pe ultima suta de metri cu sarcina si cu un ochi rade, insa cu altul plange stiind ca iubitul ei nu poate fi langa ea.

Daca Culita Sterp recunoaste la Survivor Romania 2021 ca nu ii sta gandul decat la viitoarea lui sotie si la copilasul care urmeaza sa vina pe lume, ne mai putandu-se concentra la fel de bine la jocuri fiind epuizat de aceste ganduri care nu-i dau pace, Daniela Iliescu face ultimele pregatiri pentru momentul mult asteptat. Chiar daca nu recunoaste, viitoarei mamici ii este grea aceasta perioada in care Culita este departe de ea, insa vrea sa ii arate ca este puternica si sa nu isi faca griji pentru ca rezista avand sprijinul intregii familii.

Daniela Iliescu, ipostaze nestiute cu ea si Culita Sterp

Citeste si: Sorin Puscasu a fost sunat in direct de catre Jador: "Dacă nici eu nu te suport, dar oamenii..." Dialog de senzatie intre cei doi fosti adversari!

Mama Geta este si ea alaturi de viitoarea sa nora si stie ce e in sufletul ei chiar daca uneori Daniela nu arata.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Daniela Iliescu, imagini rare cu ea si Culita Sterp

Citeste si: Cea mai buna prietena a Ralucai Dumitru intervine in scandalul dintre Faimoasa si Culita Sterp: "Acelasi Culita care se lamenteaza acum ca l-a agresat o fata era mare zmeu..."

"Băiețelul lui se naște cam prin 10 iunie, maxim 15 iunie. Dar din câte am înțeles nu e gata competiția. Copilul e deja spre usă, poziția e bună. Acum așteptăm. Eu  am crezut că va fi gata până atunci. Sigur că nu îi face bine (n.r - Danielei).  Să vină și Culiță sănătos.(...) Culiță, într-adevăr, a fost mai gagigar, Daniela știa. Dar sper de aici încolo să își vadă de treabă.

Acest Survivor a fost armată pentru el. Si ea a mai plâns acolo în colțul ei. Dar i-am spus să privească lucrurile așa cum sunt. Și-ar dori când naște să fie întâmpinată de el, cu flori, cu aplauze."   

Danielei ii este foarte dor de Culita si de momentele petrecute in doi, iar in urma cu cateva zile, frumoasa viitoare mamica a postat cateva imagini si filmulete cu ei doi de anul trecut si de care doar ei stiau.

Internautii au reactionat imediat fiind extrem de emotionati de cat de mult se iubesc cei doi.