Ce a postat înainte de cumplitul accident de pe Valea Oltului femeia care a murit cu copilul de numai 1 an în brațe

Author: Alina Petre
Actualizat: 23 mai 2023, 02:00

Familia care a murit în accidentul de pe Valea Oltului

Ultima postare a femeii care a murit în îngrozitorul accident de luni de pe Valea Oltului.

Un cumplit accident a avut loc, luni dimineața, pe Valea Oltului. O familie întreagă și-a pierdut viața. În mașină se aflau ceu doi soți, proaspăt căsătoriți, și copilul lor de numai un an.

În momentul producerii accidentului, femeia se afla pe bancheta din spate împreună cu cel mic. Șoferul autoturismului a intrat în depășire pe linie continuă și s-a izbit frontal de un TIR. În urmă impactului, cei trei au murit pe loc.

Citeste si: Durere mare în comuna de unde era familia care și-a găsit sfârșitul pe Valea Oltului: ”Am văzut oameni care mergeau pe stradă și plângeau”

Ce a postat femeia pe rețele de socializare chiar înainte de tragedie

Adriana, femeia care a murit în cumplitul accident, era foarte activă pe rețelele de socializare.

Femeia a fost la biserică chiar cu o zi înainte de tragedie pentru a se se spovedi. 

Duminică, cu o zi înainte de tragedia care avea să le curme viața, aceasta a publicat o imagine cu fiul său cu descrierea ”Minunea noastră”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

La postare, rudele, dar și prietenii apropiați au reacționat imediat la vederea imaginii cu cel mic: „Vai, ce frumusețe, Adriana dragă”, „Să crești mare și sănătos alături de părinții tăi, copil frumos”, „Îți mulțumim

că ai apărut în viața noastră! Te iubim mult, puiul nostru scump și drag”, sunt doar o parte dintre comentarii.

Cum s-a produs tragedia

Luni dimineața, o întreagă familie și-a pierdut viața într-un accident îngrozitor pe Valea Oltului. Doi soți, proaspăt căsătoriți, și copilul lor de doar un an a avut un sfârșit tragic.

Adriana, de 31 de ani, și Radu, de 34 de ani, împreună cu bebelușul nou-născut, în vârstă de doar trei luni, se grăbeau să ajungă pe litoralul românesc, dar uu au mai ajuns niciodată la destinație.

Accidentul a avut loc pe Valea Oltului, luni dimineața, pe DN 7, în zona localității Lazaret, județul Sibiu, atunci când bărbatul a intrat în depășire pe linie continuă și s-a lovit frontal de un TIR care circula regulamentar pe sensul opus de mers.

Comunitatea din Săliștea este în stare de șoc

Primarul din Săliștea are numai cuvinte de laudă la adresa celor doi soți care și-au pierdut viața în tragicul accident care a avut loc pe Valea Oltului.

Aceștia se îndreptau spre mare alături de mai mulți prieteni, care se aflau într-o altă mașină, o clipă de neatenție i-a costat viața.

Citeste si: Marin Eugen Sabău, românul rămas complet paralizat după un atac armat, a fost eutanasiat astăzi

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.