Ce a publicat Albert Oprea pe contul sau de socializare la cateva ore dupa ce a fost eliminat din cursa spre MAREA FINALA Survivor Romania 2021!

Autor: Alice Popescu
Albert Oprea iesit plangand din competitia Survivor Romania 2021
Sursa: Captură KANAL D

Albert Oprea a parasit competitia Survivor Romania in lacrimi, iar dijscursul lui a fost unul extrem de incarcat de emotie si regrete dupa cum chiar el marturiseste.

Albert Oprea, unul dintre favoritii la TROFEUL Survivor Romania 2021 car eluni de zile a fost ales preferatul publicului, fiind poate unul dintre cei mai votati concurenti din istoria competitiei, a fost eliminat duminica seara in cadrul unui Consiliu de Eliminare extrem de incarcat emotional pentru toti concurentii, de fapt.

Albert Oprea, eliminat de la Survivor Romania 2021 inaintea Marii Finale!

Albert a recunoscut ca nu isi dorea sa ajunga in acest punct, el se visa in Marea Finala si chiar a dezvaluit ca a venit cu acest scop in competitie, sa ajunga pana la sfarsitul competitiei si sa puna mana pe Marele Premiu, dar si pe trofeul Survivor Romania 2021.

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Cine a castigat SURVIVOR in sezonul trecut. Cele mai tari momente din Marea Finala

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din pacate, drumul lui Albert spre marele sau vis de a castiga s-a oprit inainte cu o saptamana de Marea Finala. Vizibil trist si ingandurat dupa ce a aflat deznodamantul consiliului, Albert a declarat cu ochii in lacrimi si inmarmurit ca cel mai tare il doare ca l-a dezamagit pe tatal sau.

Aș fi vrut să-mi îndeplinesc visul, acela de a fi în Finală și cel mai important să mă țin de promisiunea pe care i-am făcut-o tatălui meu, asta mă doare cel mai tare. 

Mai sunt și multi oameni care m-au votat atât de multe săptămâni și și-au dorit să mă vadă acolo.  Îmi cer scuze, am facut tot ce am putut, nu am avut niciodată gândul de a renunța.  Dacă v-am dezamăgit, nu am avut intenția asta.  Plec cu multe amintiri frumoase, o ultimă amintire pe care mi-a oferit-o Zanni. A fost un gest foarte frumos pentru mine."

Ce a publicat Albert Oprea la cateva ore dupa ce a fost eliminat de la Survivor Romania 2021

Citeste si: SURVIVOR ROMÂNIA 2021. Prima reactie a lui Albert dupa eliminare. Incredibil ce a spus despre Elena Marin: "Tu esti femeie..."

La nici cateva ore dupa ce a iesit din competitie, Albert Oprea a facut si prima declaratie pe contul sau de socializare.

Vizbil suparat, dar si incarcat emotional dupa cel mai greu Consiliu de Eliminare, Albert Oprea a reusit totusi sa scrie un mesaj de multumire pentru toti cei care l-au sprijinit in toate aceste luni: "Vă mulțumim din suflet pentru susținere necondiționată de pe tot parcursul competiției Survivor România 2021!"