Ce a putut sa scrie Livian despre Bianca: ''Nu te las...''

Autor: O.P.

Livian si Bianca au format unul dintre cele mai iubite cupluri de la ''Puterea dragostei''.

Ce a putut sa scrie Livian despre Bianca

Citeste si: Ce mesaje ii trimit fanii Biancai Comanici dupa tot scandalul creat!

Relatia lor a trecut prin momente grele, iar fanii lor inca spera ca cei doi sa se impace. Livian a postat un mesaj pe o retea de socializare in care i-a facut o promisiune Biancai:

''Nu te las fata mea'', a scris acesta. 

Citeste si: Andreea Tonciu a ajuns la SPITAL! Ce se intampla intr-un nou episod ''Bravo, ai stil Celebrities'', MIERCURI, de la 22:00. pe Kanal D

Livian si Bianca au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la "Puterea dragostei", insa problemele nu au incetat sa apara intre cei doi amorezi, mai ales in ultima perioada, cand cei doi au decis sa se desparta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acestia au ajuns sa isi spuna cuvinte grele si sa se certe fie din cauza interventiilor nefaste venite din partea lui Nelson Mondialu, tatal lui Livian, fie din cauza intrigilor lansate de colegii din casa "Puterea dragostei".

Citeste si: Puterea dragostei- Cine ia cei 1500 de Euro si e FAVORITUL SAPTAMANII? Prima reactie: "Va iubesc pe toti"

Aparitia imaginilor compromitatoare cu Bianca facand videochat au adancit si mai mult prapastia dintre cei doi si nu a facut decat sa ii indeparteze definitiv, se pare.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.