Ce a putut sa spuna Livian despre Bianca! Cum a reactionat aceasta: ''Vai, Doamne...''

Autor: O.P.

Livian si Bianca formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri de la ''Puterea dragostei'' sezonul 2.

Desi Bianca spune ca Livian inca nu a intrebat-o daca vrea sa fie iubita lui si, prin urmare, inca nu formeaza un cuplu, cei doi sunt mai indragostiti ca oricand. 

Citeste si: Bombă în showbiz! Bianca Drăgușanu divorțează după doar o lună de căsnicie

Bianca a postat pe o retea de socializare o fotografie alaturi de Livian, iar acesta i-a lasat un comentariu la care nimeni nu se astepta: 

''Încet, când toată lumea se grăbeşte, noi doi, 
Strălucim de parcă n-am venit tot din noroi.''

Citeste si: Andreea Mantea, anunt socant despre situatia lui Turcu! Va fi sau nu descalificat pentru greseala comisa? Afla ce se va intampla cu acesta si cine va putea intra in locul lui daca va pleca, ASTAZI, intr-o editie incendiara "Puterea dragostei"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata fotografia si comentariul lasat de Bianca: 

Citeste si: Ligi arunca bomba! Andreea si Rusu s-au intalnit in afara competitiei! Iata cum a reactionat concurenta si pana unde va ajunge conflictul lor!

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.