Ce a putut spune Jador despre Georgiana la Survivor Romania 2021! O tara intreaga a fost martora la dezvaluirea facuta de Faimos in Consiliul de Eliminare

Autor: Alice Popescu
Jador, momentul adevarului in Cosiliul de Eliminare

Jador a fost pe punctul de a fi eliminat la Survivor Romania 2021, insa votul publicului l-a salvat pe Faimos.

Jador a fost propus spre eliminare de catre majoritatea Faimosilor de la Survivor Romania 2021, insa cantaretul a fost cu singuranta preferatul publicului si a putut sta linistit in cadrul competitiei deoarece nu a fost eliminat. Insa, inainte sa se decida soarta lui, Jador a facut o marturisire pe care nimeni nu ar fi banuit-o vreodata si Faimosul nu s-a sfiit sa spuna aceste lucruri in fata a sute de mii de telespectatorii care urmaresc Survivor Romania 2021.

Jador, marturisiri emotionante despre femeia pe care o iubeste

Citeste si: Ana Porgras a dat cartile pe fata in direct:"NU sunt iubita lui Zanni. Intre noi este ceva mai presus decat..." Ce dezvaluiri face frumoasa Faimoasa despre Zanni, dar si despre eliminarea ei de la Survivor Romania 2021

Nestiind daca va fi eliminat sau nu din competitie, Jador a spus ca a invatat trei mari lucruri in aceasta competitie, iar primul este legat de Georgiana Elisei.

Iar cel care l-a facut sa inteleaga ca nu trebuie sa mai fuga de cea pe care o iubeste si vreo sa o uite a fost nimeni altul decat Catalin Morosanu, unul dintre cei mai familisti sportivi de performanta de la noi din tara.

"Daca este vorba despre ce am invatat aici, am invat trei lucruri mari. Eu am venit la Survivor nu sa castig, am venit sa uit o fata si mi-am dat seama ca trebuie sa lupt pentru ea.

E singura care a mancat pateu cu mine, restul vor doar parai, nu il vad pe Ionut de la tara care a crescut descult. Am facut o neintelegere intre fratii mei. Mi-am ajutat familia cum am putut, insa eu mai am trei frati in afara de ei si inca o sora pe care ar fi tebuit sa o ajut, nu mi-am dat seama ca ar trebui sa o ajut, am zis ca na...am
facut o diferenta intre fratii mei. Al treilea lucru este ca am muncit de cand am realizat ca muzica e viata mea si tot ce vreau e sa fac muzica. Am pacalit-o pe mama ca am venit sa fac facultatea, dar scopul meu era sa fac muzica. Am realizat toate astea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador era pe punctul de a fi eliminat de la Survivor Romania 2021. De ce vor coechipierii lui sa-l elimine

Citeste si: Ce s-a intamplat intre Mellina si Sindy inaintea eliminarii Razboinicei! Cantareata a spus adevarul

Dumnezeu mi-a dat mai multe decat putea duce. Am ajuns sa cant cu cei mai mari si sa vorbim de la acelasi nivel.

Pentru mine e ceva wow. Si totusi nu eram multumit de cine sunt, voiam mai mult, mai mult. Era un egoism. Nu am facut foamea numai aici. Am facut foamea toata viata sa ajung aici. Intr-o zi, mi-am dat seama cand am venit la un joc ca am vazut o masina pe care o am acasa. Dar inainte dea sta am zis ca e a unui bogatas. Nu sunt un bogatas, dar o am. Mi-am dat seama ca am o viata furmoasa si multumesc ca mi-ati dat ocazia sa fac lucrurile astea frumoase aici."

Se pare ca si Jador trece prin acelasi lucru ca si Albert Oprea, incepand sa fie nominalizat de catre coechipierii lui pe criteriu social. Majoritatea s-au vaitat despre atitudinea lui Jador si comportamentul lui in cadrul echipei, purtandu-se ca un copil rasfatat. Cel care il doreste cel mai mult plecat din competitie este Zanni care il si considera vinovat de eliminarea Anei Porgras de la Survivor Romania 2021.

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.