Ce a scos la iveală necropsia în cazul dentistei ucise în Brăila! Ce a luat atacatorul din cabinet după ce s-a luptat cu femeia

Autor: Diana Ghita

Atacatorul Marinei Gavril încearcă să-i inducă în eroare pe anchetatori

Sursa: Facebook Brăila Orașul De La Dunăre; Observator

Ancheta în cazul morții medicului stomatolog Marina Gavril din Brăila devine tot mai complicată, pe măsură ce apar noi informații șocante. După aproximativ 40 de ore de la moartea ei, anchetatorii au venit cu rezultatul necropsiei.

Luni seara, Marina Gavril a fost găsită moartă în cabinetul său stomatologic, iar detaliile recente aduc o lumină nouă asupra circumstanțelor tragice. Potrivit necropsiei, dentista din Brăila  a murit din cauza rănilor severe în zona gâtului.

Ce a scos la iveală necropsia în cazul dentistei ucise în Brăila

Necropsia a confirmat că Marina Gavril, în vârstă de 41 de ani, a fost ucisă cu multiple lovituri de cuțit.

Deși a încercat să se apere, nu a reușit să scape din mâinile agresorului, fiind lăsată într-o baltă de sânge.

„Urmare a necropsiei efectuate asupra cadavrului, s-a concluzionat:

- moartea numitei G.M. a fost violentă, datează din 16.07.2024 și s-a datorat insuficienței cardio-respiratorii acute prin hemoragie externă masivă, consecutivă unor plăgi tăiat-înjunghiate la nivelul gâtului, cu interesarea pachetului vasculo-nervos al gâtului de partea dreaptă, a căilor aeriene și digestive, a corpului vertebral cervical 6, precum și a unei plăgi înjunghiate supraclaviculare stângi, cu interesarea parțială a venei jugulare externe;

- plăgile de la nivelul gâtului ar fi putut fi produse prin lovire cu corp tăietor-înțepător (cuțit sau similar acestuia), având vârf bine ascuțit și margine tăioasă;

- s-au mai constatat și alte leziuni traumatice, respectiv echimoze și zone escoriate la nivelul ambelor membre superioare, hemitorace drept, suprascapulară dreaptă și gambă stânga”, a transmis, joi după-amiaza, Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila”, a

relevat Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, în cursul zilei de joi, conform Digi24.

Citește și: Soțul Marinei Gavril, dentista găsită moartă în propriul cabinet, este unul dintre suspecți. Ce au descoperit anchetatorii

Citește și: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament

Citește și: Monica Pop a făcut destăinuiri despre cum o joacă era să se sfârșească tragic în copilăria ei. “Dragul mamei, am crezut că mor.”

Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila a mai transmis că victima s-a luptat cu agresorul, așa cum arată rănile de pe mâinile și piciorul ei. Criminaliștii au revenit în cabinetul unde s-a comis crima, în căutarea unor noi probe care să ducă la identificarea ucigașului.

Ce a luat atacatorul din cabinetul dentistei din Brăila, după ce a ucis-o

Anchetatorii au examinat minuțios fiecare centimetru din jurul cabinetului stomatologic.

La două zile după descoperirea crimei, echipele de la Institutul Național de Criminalistică din București s-au întors pentru a continua căutările de probe. Din locul crimei lipsește doar telefonul mobil al medicului, un detaliu esențial în anchetă.

Potrivit profilerului Paul Herinean, citat de Observator, se ia în calcul și posibilitatea ca această crimă să fi fost comisă de o persoană apropiată victimei: „ Scad şansele de identificare şi reţinere a suspecţilor.

Pare că avem de a face cu un criminal care a avut un grad ridicat de emoţie poate să fie legată de de doi iubiţi, poate să fie o problemă legată de bussines. Avem de a face de un criminal inteligent care vrea să lase indicii, inducând în eroare organele de urmărire penală”.

Soțul Marinei Gavril, un medic stomatolog în vârstă de 57 de ani, a fost audiat de poliție imediat după incident. El a relatat că soția sa trăia într-o stare de frică constantă, întrucât era terorizată de diverse amenințări.

Citește și: Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea

În trecut, cei doi au fost victimele unei spargeri, iar medicul intenționa să-și achiziționeze o armă pentru protecție. De asemenea, faptul că Marina folosea o mașină împrumutată în locul celei personale adaugă un element de mister.

Conform sursei citate anterior, cunoscuții Marinei Gavril sunt profund șocați de cele întâmplate: „ Am fost plecat la o plimbare la Chişinău cu domnul doctor unde am făcut cunoştinţă cu doamna doctor Gravril. Mai departe, relaţia lor a fost ca doi tineri”.

 


Duminică, pe 1 septembrie, la emisiunea „Asta-i România” a fost prezentat cazul a patru copii din satul Cornățelu din județul Dâmbovița, părăsiți de mamă, care au fost ajutați de oameni să-și construiască o nouă casă.