Ce a spus Adelina Pestrițu, după ce fanii au felicitat-o pentru a doua sarcină

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 12 aug 2022, 19:46

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi. Cu o carieră remarcabilă în televiziune, dar și cu multe premii datorate implicării profesionale de care a dat dovadă, Adelina reprezintă mereu un subiect de interes pentru publicul din România.

Adelina Pestrițu a stârnit un val de reacții în mediul online, după ce a făcut o postare comică. Aceasta, vrând să facă o glumă, a făcut un Instastory al cărui rezultat era un test pozitiv de sarcină. Fanii s-au grăbit să o felicite, dar adevărul era altul.

Adelina Pestrițu a spus că își mai dorește un copil

Adelina Pestrițu este unul dintre cei mai apreciați influenceri din țara noastră.

În mediul online, aceasta are o comunitate de aproximativ două milioane, iar aceasta continuă să crească pe zi ce trece.

Adelina, după ce a trecut printr-un divorț, a reușit să își găsească liniștea în brațele lui Virgil Steblea cel cu care a aniversat, de curând, trei ani de la cununia religioasă. Cei doi au și o fetiță pe nume Zenaida care a împlinit, la începutul acestei luni, vârsta de patru ani.

De mai multe ori, Adelina a spus că și-ar dori să mai aibă un copil și că îi va anunța pe fani imediat ce lucrurile se vor întâmpla. În urmă cu puțin timp, pe contul său de Instagram, Adelina Peștrițu a postat un Instastory cu un filtru care îi arăta că este însărcinată.

Fanii Adelinei din mediul online au rămas uluiți

Deși totul a fost o simplă glumă, fanii acesteia au luat-o în serios și au felicitat-o pentru minunea care s-ar fi întâmplat în viața ei. Adelina a reacționat imediat, la scurt timp, atrăgându-le atenția fanilor că trebuie să fie mult mai atenți atunci când vine vorba de ceea ce se vede în mediul online, deoarece nu totul este adevărat, așa cum este și story-ul făcut de ea, deoarece totul a fost doar o glumă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Unde și cu cine a plecat Adelina Pestrițu în vacanță! Vedeta a ales o locație de paradis

„Dacă nu știți cum să vă umpleți inbox-ul de mesaje în circa cinci minute, folosiți filtrul ăla și s-a umplut inbox-ul! Măi, faceți diferența între un filtru și o veste cum că mai vine un copil! Așa dădeam eu vestea, așa mă știți voi pe mine, ca eu să dau o așa veste importantă printr-un story plictisit, așa, uitându-mă la telefon?

Nu, prieteni! Dacă voi fi din nou însărcinată, cu siguranță, o să fac o mega postare în cinstea veștii minunate, a spus Adelina pe contul ei de Instagram.

„Oooo”, „E adevărat?”, „Leșiiin! Adevăraat?”, „Ești???”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care Adelina le-a primit.

Citeste si: Adelina Pestrițu, totul despre intervenția la coloană: ”De câțiva ani aveam dureri mari” Cum a reușit vedeta să se recupereze într-un timp foarte scurt

De aproximativ un an, Adelina Pestrițu a mai renunțat în a-și expune copilul pe Instagram, menționând că ea și soțul ei au luat această decizie, ajungând la concluzia că este cea mai bună pentru fiica ei.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.