Ce a spus Alina dupa ce a aflat ca Mariana este eliminata de la EXATLON! Razboinica a inceput sa planga

Editor Web: Daniela Iliuta Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 22 mar 2018, 13:24

Mariana a fost cea care a parasit competitia EXATLON in urma voturilor publicului.

Ea a fost propusa pentru eliminare impreuna cu Stefan si Alex, insa a obtinut cele mai putine voturi de sustinere. La final, dupa o despartire emotionanta cu sfaturi si imbratisari, Alina a avut ultimul cuvant.

Iata ce a spus despre Mariana, cea de care s-a apropiat cel mai mult in acest concurs:

"In ultimele zile am cunoscut o alta Mariana, mult mai puternica! M-a pregatit, de cand a fost nominalizata mi-a tot repetat ca va pleca si ca gata, "voi fi bine, am concursurile mele!".

Citeste si: Anca Mihailescu, despre cauzele eliminarii Marianei din competitia Exatlon! "Au dat-o la o parte intr-un mod foarte urat, toti! Cred ca a fost foarte afectata de tradarea Alinei!" Iata ce anume a dus la lipsa de concentrare a razboinicei pe traseu in ultimele doua saptamani!

"Imi enumera competitiile, si ii spuneam "Ceva s-a intamplat cu tine pentru ca nu esti normala! Esti inca in concursul asta, lasa-ma, hai sa vorbim despre altceva!".

A fost mai puternica decat mine acum! Chiar m-a facut sa lacrimez de cateva ori pe ziua de azi si ea deloc. O urasc!", a marturisit Alina.

 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.