Ce a spus Ana Porgras despre Zannidache, când a ajuns la Survivor România 2021! Cei doi se cunosc din afara competiției: “Ne-am apropiat involuntar”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 21 iul 2022, 10:50
Ana Porgras, noua concurentă de la Survivor România 2021

Ana Porgras, noua concurentă de la Survivor România 2021 a mărturisit că se cunoaște cu Zannidache dinainte de a intra în această competiție. Cei doi faimoși au o relație foarte strânsă și sunt apropiați.

Ana Porgras este cea mai nouă concurentă de la Survivor România 2021. Ea și Sebastian Chitoșcă sunt noii concurenți din echipa Faimoșilor. Fosta gimnastă a mărturisit că este foarte apropiată de Zannidache, pe care îl cunoaște dinainte de competiție.

Ana Porgras, noua concurentă de la Survivor România 2021

Ana Porgras este noua concurentă care s-a alăturat echipei Faimoșilor. Aceasta este fostă gimnastă de talie mondială, iar atuurile ei s-au putut obsera în primul joc de la Survivor România.

Ana este o conurentă rapidă pe trasee, însă  la proba de îndemânare nu a reușit să dea randament și să aducă puncte. Faimoasa a mărturisit că de acum încolo va încerca să dea totul în competiție și să aducă puncte echipei sale.

Faimoșii i-au primit pe noii coechipieri cu brațele deschise ca fiind parte din familia lor. Aceștea nu s-au supărat pentru că noii lor colegi nu au adus puncte la acest joc, ci au fost foarte ferciți că au reușit să compenseze și să câștige recompensa pusă în joc, 3 kilograme de cartofi, pentru care s-au luptat

până la epuizare, fiind foarte înfomețați.

Citeste si: Sacrificiile supromenesti pe care parintii Anei Porgras le-au facut ca Faimoasa sa devina campioana mondiala la gimnastica! Concurenta de la Survivor Romania a povestit tot

Ana Porgras și Zannidache se cunosct dinainte de Survivor România 2021

După un joc cu multe întorsături, dar care s-a finalizat cu victoria Faimoșilor, aceștea s-au întors la baracă, unde le-au prezentat noilor colegi locul unde vor dormi de acum încolo în această competiție.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 Ana Porgras i-a mărturisit lui Sebastian Chitoșcă, că persoana cu care se înțelege cel mai bine din echipă este Zannidache cu care se cunoaște dinainte de competiție și de care s-a apropiat foarte mult.

”Cu Zanni mă cunosc dinainte, adică ne-am cunoscut prin prisma Survivor, avem o relație de prietenie. Ne-am apropiat cumva involuntar, cred ca nici el și nici eu nu ne-am gândit că o să ne apropiem, dar uite că energiile noastre au funcționat în direcția asta, nu știu”, a declarat Ana Porgras la Survivor România.

Între Ana și Zannidache pare că este mai mult decât o relație de prietenie, cei doi faimoși s-au apropiat destul mult într-un timp extrem de scurt.

Deși se cunosc din afara competiței, este vizibil că este mult mai mult decât o prietenie. 

Sebastian Chitoșcă a afirmat că îl place pe Jador că este la fel de nebun ca și el, și cu sigurană se vor înțelege foarte bine cu toții.

Citeste si: O nouă concurentă în echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021? Este brunetă, sexy și plină de tatuaje! IMAGINI EXCLUSIVE de pe teren!

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.