Ce a spus Jador, de la "Puterea dragostei", despre Mariana! "Nu o mai..." Iata cum au fost surprinsi cei doi de curand, in culisele emisiunii!

Autor: D.I.
Actualizat: 24 ian 2020, 19:33
video Foto(5)

Mariana a marturisit inca de la intrarea in casa a lui Jador ca s-a indragostit iremediabil de el si va lupta pentru a-l cuceri.

Jador a venit la "Puterea dragostei" cu ganduri serioase de a-si cauta marea iubire, insa soarta nu a fost de partea lui, deoarece a avut parte numai de deziluzii.

Desi a sperat pana in ultima clipa ca va putea reinnoda la un moment dat relatia cu Simina, Jador nu a reusit sa isi vada visul implinit, deoarece tanara l-a ales pe Alex Zanoaga.

In urma cu ceva timp, Jador a primit cea mai amare lovitura din partea Siminei, atunci cand a aflat chiar de la ea ca s-a logodit cu iubitul ei si apoi lovitura de gratie cand a auzit ca cei doi chiar s-au casatorit.
Vestea a cazut ca un trasnet peste Jador, insa acesta tot nu s-a resemnat definitiv ci a continuat sa spere ca Simina se va desparti de Alex si va reveni in bratele sale.

Desi a dovedit mereu ca este un barbat ambitios si puternic, Jador a fost de-a dreptul ingenuncheat de durerea pricinuita de despartirea definitiva de Simina. Se pare ca suferinta si dezamagirea i-au declansat si problemele grave de sanatate cu care se confrunta de ceva vreme incoace.
Desi este un barbat carismatic si deja devenit celebru prin natura meseriei sale, Jador pare sa fie in continuare nefericit si sustine ca inca isi cauta jumatatea ideala, alaturi de care sa isi construiasca o familie.

Inca de cand a intrat in casa "Puterea dragostei", Jador a pus pe jar inimile mai multor tinere, insa de departe cea mai perseverenta s-a dovedit a fi nimeni alta decat Mariana, care a recunscut mereu ca a facut o mare pasiune nebuna pentru el.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Mantea ia masuri drastice dupa conflictul violent dintre Roxana si Manuela! "Aceste glume au ajuns prea departe!" Afla ce pedepse se vor abate asupra vinovatilor, SAMBATA, intr-o editie incendiara, de la 16:00 si 19:00

Citeste si: Roxana, lovită de Manuela! I-a fost spartă buza! Imagini uluitoare la "Puterea dragostei"

De curand, Jador a publicat pe contul lui de socializare un scurt filmulet in care a surprins-o pe Mariana in culise, in imediata sa apropiere. Acesta le-a marturisit sustinatorilor sai din mediul virtual ca nu mai suporta atitudinea sufocanta a Marianei. Iata ce a spus Jador fanilor sai:

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.