Ce a spus Marin Eugen Sabău înainte de a fi eutanasiat. „Pistolarul din Tarragona” a împușcat mai multe persoane la fostul loc de muncă

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 24 aug 2022, 09:32

Ce a spus Marin Eugen Sabău înainte de a fi eutanasiat

Sursa: turnulsfatului.ro

S-a aflat ce a spus Marin Eugen Sabău înainte de a fi eutanasiat. Românul în vârstă de 46 de ani luase decizia de a-și dona organele înainte ca serul fatal să îi fie administrat.

S-a aflat ce a spus Marin Eugen Sabău înainte de a fi eutanasiat. Românul se afla în Spania și a reușit să obțină în instanță dreptul de a muri. Cu toate acestea, înainte ca procedura respectivă să fie efectuată, a cerut ca organele să îi fie donate.

Ce a spus Marin Eugen Sabău înainte de a fi eutanasiat?

Avocatul lui Marin Eugen Sabău, care era cunoscut și ca „Pistolarul din Tarragona”, a spus că procedura de eutanasiere a avut loc în cadrul unui spital penitenciar și, deși nu a

fost anunțată, a fost dusă la îndeplinire.

Din cauza nemulțumirilor pe care le avea în legătură cu fostul loc de muncă, Marin Eugen Sabău a mers înarmat la sediul la care a lucrat, unde și-a împușcat trei șefi, dar și un polițist. În timpul operațiunii de capturare, acesta a fost rănit, ajungând să fie imobilizat la pat de opt luni.

Din cauza faptului că avea dureri extrem de mari, „Pistolarul din Tarragona” a cerut să fie eutanasiat.

Înainte de eutanasiere, acesta a avut o ultimă discuție cu persoanele apropiate și și-a luat rămas bun.

Acesta a fost sedat, organele i-au fost prelevate pentru a fi donate, conform dorinței sale, urmând, apoi, ca injecția letală să îi fie administrată. Acesta a decedat în aproximativ cinci-zece minute, fără dureri.

Citeste si: Românul de 46 de ani care va fi eutanasiat în Spania! Povestea lui e de film de acțiune!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cu toate acestea, înainte de a muri, Marin Sabău a avut dreptul la un ultim cuvânt, însă, potrivit stirileprotv.ro, acestea nu au putut fi dezvăluite.

Marin Eugen Sabău a fost împușcat în coloană

În timp ce polițiștii încercau să îl captureze, Marin Eugen Sabău a fost împușcat în coloană, motiv pentru care era paralizat și avea un picior amputat, putându-și mișca doar capul și o mână.

În urmă cu doar câteva zile, Marin Eugen a cerut să fie transferat într-un spital obișnui t, pentru ca rudele să îl poată vizita fără a întâmpina diferite restricții. Decizia lui, însă, nu a fost acceptată, deoarece instanța credea că cineva din persoanele apropiate l-ar putea ajuta să evadeze.

Mai mult decât atât, un alt motiv invocat a fost acela conform căruia Eugen Sabău nu și-a exprimat niciodată regretele față de faptele comise și nici nu le-a cerut scuze victimelor pentru ceea ce a făcut.

„El considera că nu avea drepturi după 12 ani de muncă la companie şi era tratat foarte rău. Sunt lucruri care or să iasă la suprafață pe viitor”, a mai spus Gerarg Amigo, avocatul acestuia.

Citeste si: Emotionant! Mai erau cateva minute pana la eutanasiere, cand cineva l-a adoptat. Reactia acestui catelus cand a aflat ca va fi salvat o sa iti smulga lacrimi

De asemenea, persoanele care au fost rănite de Eugen Sabău au contestat dreptul la moarte asistată.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.