Ce a spus Starlin despre eliminarea lui Sindy de la Survivor Romania 2021! Daniel Pavel a reactionat imediat

Author: Alice Popescu
Sindy, apreciata de Starlin pentru parcursul ei de la Survivor Romania 2021

Starlin a urmarit Consiliul de Eliminare si a reactionat imediat dupa ce Sindy a fost cea care a parasit competitia Survivor Romania 2021.

Chiar daca a fost una din cele mai vocale competitoare de la Survivor Romania 2021 si a spus intotdeauna lucrurilor pe nume, multi concurenti considerand-o extrem de sincera si sufletista, iata ca drumul ei in competitie s-a oprit in Consiliul de Eliminare de duminica seara. Sindy, vizibil dezamagita de rezultat, a declarat ca se astepta cumva, insa tot ce conteaza pentru ea in momentul de fata este familia si abia asteapta sa ajunga in Romania, la ei, mai ales ca i-a vazut in filmuletul trimis in cadrul competitiei.

Ce mesaj i-a transmis Starlin lui Sindy dupa ce a fost eliminata de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Sindy a fost eliminata de la Survivor Romania 2021. Care a fost prima reactie si prima declaratie a fostei Razboinice?

" Ce sa mai spun, mi-a placut, a fost frumos, ma duc la ai mei, acasa, oricum ma asteapta, am primit acel video, mi-au spus ca ma asteapta, au avut si ei o presimtire, telepatia noastra este foarte puternica. 

Nimic nu este mai importanta pentru mine decat familia. Ma gandeam ca poate pot sta mai mult timp departe de familia mea.  Chiar inainte sa vin, s-a intamplat de mai multe ori sa le spun parintilor ca as vrea sa ma mut intr-un loc frumos, exotic, insa aici am realizat ca nu as putea sa ma mut nici macar din oras, sa nu ii vad, sa nu ii imbratisez. 
Asa, prin telefon, este un nimic si sa apreciez totul altfel cand o sa ajung."  

Astfel, Sindy si-a luat la revedere de la coechipierii sai in aplauzele tuturor, iar multi dintre Razboinici au rugat-o sa pregateasca petrecerea ca si ei vor veni cat de curand. Marius Craciun a parut cel mai afectat dintre toti si si-a luat indelung la revedere de la fosta coechipiera.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Sindy a fost concurenta eliminata de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Ce face Gerogiana Elisei in ziua de Paste! Jador o sa fie furibund cand va vedea! Toate sperantele Faimosului de la Survivor Romania 2021 s-au ruinat

Starlin, fostul Razboinic care abia a revenit in tara, a avut si si el o prima reactie in ce priveste eliminarea lui Sindy de la Survivor Romania 2021: "Sora mea în durere, bine ați venit în viața reală, sunteți cea mai bună și sunt foarte fericită că v-am cunoscut și că am fost un duo dinamic în ultimele teste, sunteți și veți fi cea mai rapidă fată din istoria de Survivor..." 

Daniel Pavel, prezentatorul competitiei Survivor Romania 2021 a apreciat comentariul lui Starlin despre Sindy si chiar in Consiliul de Eliminare, cel care comenteaza meciurile dintre Faimosi si Razboinici avea lacrimi in ochi cand a dezvaluit numele celui care va parasit competitia.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.