Ce a spus tatăl Lidiei Buble despre iubitul artistei: „Nu e ce trebuie pentru tine, diferența de vârstă''

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 09 iun 2022, 16:54

Tatăl Lidiei Buble nu a fost de acord cu toți iubiții ei

Sursa: Instagram: Lidia Buble

Lidia Buble și-a deschis sufletul și a vorbit despre subiecte sensibile pentru ea, subiecte pe care nu toată lumea le știe. Artista a avut, de-a lungul timpului, relații care au fost criticate de către cei din jur și, în unele momente, tatăl ei a intervenit cu anumite sfaturi.

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă. Aceasta este extrem de atașată de părinții, de frații și de surorile ei și mereu a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor dragi ei.

De curând, Lidia Buble a fost inviatată în emisiunea „Duet cu Alexandra”, unde a abordat mai multe subiecte, printre care s-au numărat și cele despre familia sa. În ultima parte a emisiunii, artista a spus ce părere are tatăl său despre iubitul ei.

Ce spune tatăl Lidiei Buble despre relațiile sale?

„Cu tata am mereu discuții când ma duc la Deva. Îmi dă sfaturi constructive. Eu vorbesc foarte deschis cu tata, tata știe despre toți oamenii care sunt în viața mea. Îmi place să vorbesc cu el, deoarece de fiecare dată m-a inspirat, mi-a dat sfaturi bune pe care le-am urmat și mi-a fost bine.

Citeste si: Dorința mai puțin obișnuită pe care Lidia Buble o are: ”Dezbrăcată în fața publicului”. Ce a dezvăluit artista în emisiunea Alexandrei Ungureanu

Uneori îmi spune: «Tata, dar nu e ce trebuie pentru tine, diferența de vârstă, domeniul…». Totuși, mă lasă să aleg ce simt. Nu îmi impune, nu îmi spună că: «Aoleu, dacă nu faci aia, ne certăm, ne supărăm».

Tata a înțeles cum funcționez eu. Eu sunt un om foarte încăpățânat, pe care nu poți să îl ții din frâie. Adică tu, oricum, poți să-mi spui ce vrei, pentru că eu o să fac tot ce vreau și tot ce simt. Că mai târziu mă dau cu capul, mă lovesc și-mi dau seama că tata avea dreptate, e altceva, dar trebuie să trec pe acolo.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Eu m-am călit foarte mult, m-a călit viața mult de tot. Tata a văzut, în timp, că am rămas aceeași fată pe care a crescut-o, cu aceleași principii și cu același stil de viață sănătos din toate punctele de vedere.

Dacă, la un moment dat, realizez că nu e bun pentru mine, elimin din viața mea acel om, indiferent de latură”, a spus Lidia în cadrul emisiunii online „Duet cu Alexandra”.

Ce spune Lidia Buble despre viața de familie?

„Eu m-aș putea vedea mămică oricând, pentru că, de mici, noi ne-am crescut acasă între noi. Am fost și bonă, adică oricând ar veni, eu o să fiu pregătită.

Acum Dumnezeu decide când va fi momentul și cu cine.  

Citeste si: Cine este, de fapt, bărbatul ”misterios” din viața Lidiei Buble. Detaliul care a dat-o de gol pe vedetă

Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare. Mă văd o mămică ideală. Acest răspuns mi-l dau nepoții mei, favorizându-mă, petrecem foarte mult timp împreună. Familia este sursa mea de energie”, a spus Lidia Bubl e pentru click.ro.