Ce a vorbit Culiță Sterp cu iubita lui la Survivor România. Daniela Iliescu a postat toată conversația

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 11 mai 2021, 12:11
Ce a vorbit Culiță Sterp cu iubita lui la Survivor România.
Sursa: Instagram

Culiță Sterp a vorbit prin mesaje text cu iubita lui la Survivor România, după ce Faimoșii au câștigat jocul de comunicare. Daniela Iliescu a postat toată conversația.

După ce Faimoșii au câștigat jocul de comunicare la Survivor, Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, a avut ocazia de a conversa cu Faimosul. Ulterior, viitoarea mamă a copilului său a dezvăluit toată conversația, dar și o veste care l-a emoționat teribil pe Culiță.

Citeste si: Cum arată nepoțica lui Culiță Sterp de la Survivor România. Sora Faimosului a publicat o imagine emoționantă cu micuța

Ce a vorbit Culiță Sterp cu Daniela

Daniela  a postat întreaga conversație pe care au avut-o  cu Faimosul Culiță și l-a asigurat că are mulți susținători acasă. Viitoarea mămică i-a spus să nu se simtă vinovat că se află departe de ea și că mai are cinci săptămâni până va aduce pe lume primul lor copil.

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, ar trebui să dea naștere unui băiețel în luna iunie. 

Culiță a rugat-o pe Daniela să se gândească la un nume pentru băiețelul lor, pentru că el nu are nicio idee. Viitoarea mămică a mărturisit că știe deja numele micuțului, care urmează să vină pe lume, pentru că deja a avut un vis semnificativ!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Culita Sterp si Daniela Iliescu au schimbat mesaje in timp real la Survivor Romania! Ce i-a spus iubita lui si cum a reactionat Faimosul cand a auzit ca a devenit unchi

Daniela i-a spus artistului că îl susține necondiționat și că speră să reziste cât mai mult în competiție.

Culiță Sterp, în culmea fericirii după ce a aflat că a devenit unchi

Faimoșii au putut vorbi cu oamenii dragi de acasă, după patru luni și jumătate de competiție. Culiță Sterp a aflat de la iubita lui, Daniela Iliescu, că sora acestuia, Ileana, a dat naștere unei fetițe frumoase și sănătoase.

Citeste si: Culita acuzat de manipulare! Zanni si Sebastian il pun la zid pe Faimos, dupa pierderea primului joc de imunitate! "Au vorbit pe dupa copaci!"

Culiță a spus că abia așteaptă să ajungă acasă, pentru a-și strânge nepoțica în brațe.  „Am reușit să vorbesc cu Daniela, pentru că îmi este foarte dor de ea. M-a bucurat, dar m-a și întristat pentru că m-a făcut să-mi fie și mai dor de ea.

Mi-a spus că am devenit unchi. Este ceva minunat și am o nepoțică pe nume Carla. Este fetița surorii mele Ileana și abia aștept să ajung acasă să o iau în brațe”, a spus Culiță Sterp, la Survivor România.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.