Ce a vrut să facă un bărbat de 50 de ani înainte să se înece în canalul Dunăre-Marea Neagră. Salvatorii nu au mai putut face nimic pentru victimă

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 05 iun 2024, 10:43

Salvatorii nu au mai putut face nimic pentru victimă

Sursa: PixaBay

Seara trecută, în Municipiul Medgidia, Constanța, un bărbat de aproximativ 50 de ani s-a stins din viață după ce s-a înecat în canalul Dunăre-Marea Neagră.

Seara trecută, în Constanța, un bărbat a murit înecat. Nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea lui.

Ce a vrut să facă bărbatul înainte să se înece

Înainte să-și piardă în mod tragic viața, bărbatul a vrut să facă o baie pentru a se răcori, dar când a vrut să iasă la mal a fost tras înapoi de curenți.

Citește și: O femeie a murit după ce a băut prea multă apă. Ce au spus medicii: „Prea multă apă într-o perioadă scurtă de timp”

Cu toate că echipele de prim-ajutor au ajuns repede la fața locului, eforturile pentru salvarea vieții victimei au fost în zadar. La câteva ore, bărbatul a fost găsit mort de scafandri.

Noi detalii legate de ancheta bebelușului mort după ce a fost botezat 

În ianuarie 2021, un copil născut prematur a avut probleme de respirație după ce preotul l-a botezat în cristelniță. I-a acoperit gura și l-a băgat de trie ori în apă, timp în care copilul se agita și părea că se îneacă. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Bunica micuțului a fost cea care a alertat pe toată lumea cu faptul că bebelușul nu respiră bine. Ulterior, minorul a ajuns în stop cardio-respirator la spital și a murit, la doar șase săptămâni de viață. 

„Preotul a încercat să ia legătura cu mine la trei săptămâni de la incident, propunându-mi să ajungem la o înţelegere”, a declarat tatăl copilului.

Citește și: „Drum lin către ceruri, verișorii mei. Prea devreme ați plecat”. Lacrimi și durere pentru Florin și Cosmin, cei doi verișori care și-au pierdut viața într-un accident cumplit

Cu toate că cel mic se zbătea, preotul și-a continuat ritualul de botez.

La trei luni de la incident, doi medici legiști din Suceava au declarat în raport că micuțul a decedat din cauza unei pneumonii, nu din cauza unui înec. 

Părinții au cerut expertiză și din Capitală: „Doamnele doctor au vrut să muşamalizeze acest dosar. Deşi copilului i-a ieşit sânge pe nas după ce a leşinat, nu se discută nimic despre vreo hemoragie internă”, a declarat tatăl micuțului.

„Acest raport arată clar că preotul este vinovat de moartea copilului şi contrazice raportul de expertiză de la Suceava”, a mai spus tatăl lui Iustin.