Ce a zis mama Geta după ce Culiță Sterp a fost păgubit de mii de euro la botezul de la Madrid

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 10 aug 2023, 00:15

Ce a zis mama Geta despre scandalul de la Madrid

Sursa: Instagram

Artistul a avut parte de un incident pe care l-a povestit pe larg in filmuletele pe care le-a facut pe retelele de socializare.

După ce a fost antamat să cante la un botez la Madrid de către o doamna, Culita Sterp a rămas și fară microfonul de mii de euro, dar și fară bani, luând doar un avans. Artistul a fost prins la mijloc de scandalul pe care respectiva doamna l-a făcut pentru că fiul mamei Geta și-a permis să cante la o alta petrecere din aceeași incinta în pauza. Doamna care i-a plătit și cazarea și biletul de avion s-a supărat pe motiv că ar fi vrut exclusivitate, însă Culita a explicat că prin contract în pauza are voie să facă ce dorește.

Citește și: Ce scrie, de fapt, în contractul pe care Culiță Sterp l-a încheiat cu femeia care l-a păgubit la Madrid: "Oamenii nu știu chestia asta!"

Culita Sterp: "Ea voia să se răzbune pe noi"

La mine în contract pentru că am contract cu ea, scrie, prestatorul de servicii, adică eu, este obligat să își facă programul cu excepția pauzei dintre programe.

Eu nu eram obligat să fiu acolo în pauzele dintre programe, scrie și în contract, oamenii nu stiu chestia asta. O să o acționez în instanță pentru ce a făcut ea. Zici că era bărbat, voia să ne bata. Eu cred că mă voia pentru ea, nu petru botez. Noi ne-am luat doar un avans nesemnificativ. Au fost oamenii să își ia instrumentele și l-a luat pe Andrei, băiatul cu clarinetul și l-a înjurat.
Îmi pare rău că nu am prins tortul. Nu am mai vrut să cant și jos că o dădea în amenințări. Atunci, am zis să mergem la hotel. Ea voia să se răzbune pe noi
, a dezvăluit Culita la un post TV.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce a spus mama Geta despre incidentul de la Madrid

După țoață aceasta aventura a lui Culita la Madrid, este imposibil că încă de atunci să nu îi fi auzit la urechi mamei Geta care a fost foarte supărată de incident, mai ales că în ultima perioasa artistul cam pierde bani având în vedere ce s-a întâmplat și cu seiful: "Draga de ea, ce să zică, mă, dragul mamii, iar nu ți-ai luat banii! Ce ai pățit? Atâția bani ai pierdut, acuma.../Ce

să fac, mama, anul asta a fost pe pierderi! Nu mi s-a întâmplat niciodată în 5 ani de zile, trebuia să pățesc și asta. 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.