Ce afacere are fostul iubit al Biancăi Giurcă, noua concurentă de la „Casa iubirii”. Câștigă o mulțime de bani din agricultură și se ocupă de unul singur de întreaga fermă

Autor: Diana Ghita
bianca giurca Foto(4)

Bianca Giurcă a avut o relație de trei ani și jumătate, înainte de a intra în „Casa iubirii”

Sursa: Instagram Bianca Giurcă

Marius Moise, cunoscut pentru participarea sa într-o emisiune de cuplu alături de fosta lui iubită, Bianca Giurcă, a reușit să atragă atenția nu doar datorită aparițiilor televizate, ci și prin activitatea sa din viața de zi cu zi.

Dacă Bianca Giurcă este activă în mediul online, în calitate de creatoare de conținut, Marius Moise își desfășoară activitatea într-un domeniu complet diferit, departe de strălucirea rețelelor sociale. Acesta este fermier de profesie.

Marius Moise se ocupă singur de propria fermă

Fostul iubit al noii concurente de la „Casa iubirii” lucrează într-un sector esențial și tradițional, mai exact se ocupă cu munca agricolă la propria lui fermă.

În ciuda diferenței de vârstă de 10 ani dintre el și Bianca, acest lucru nu a fost un obstacol în relația lor, întrucât cei doi au fost împreună timp de mai bine de trei ani și jumătate. Ambii sunt originari dintr-un sat din județul Ialomița, ceea ce i-a legat printr-o conexiune profundă.

Citește și: FOTO Cum arăta Bianca Giurcă înainte de operațiile estetice. Nouă concurentă a emisiunii ”Casa iubirii” este total schimbată

După participarea în emisiunea de cuplu, Marius Moise a devenit mai activ în mediul online, unde a început să își țină urmăritorii la curent cu aspecte din viața sa personală. După despărțirea de Bianca, în urmă cu aproximativ o lună, bărbatul a dezvăluit că și-a găsit o nouă parteneră. Deși este discret în privința identității noii iubite, el nu s-a ferit să împărtășească câteva momente tandre alături de aceasta pe conturile sale de social media.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Marius Moise și-a refăcut viața, după despărțirea de Bianca Giurcă

Recent, o fotografie distribuită de Marius pe Instagram a stârnit interesul fanilor săi. Acesta a fost surprins în timp ce se ținea de mână cu noua lui iubită și în timp ce o săruta pe umeri. Aceste imagini au alimentat speculațiile despre noua relație, dar Marius preferă să își păstreze viața personală departe de ochii curioșilor, menținând o oarecare discreție.

„Am tăiat porcul împreună”,  a

scris fostul iubit al Biancăi Giurcă, în mod ironic, în postarea de pe Instastory în care se ținea de mână cu actuala lui parteneră.

Citește și: Patrick, primele declarații după ce a fost filmat alături de Bianca Giurcă, în club! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi concurenți de la „Casa Iubirii”

Cu toate că drumul său în viață l-a dus într-o direcție diferită de cea a fostei sale iubite, Marius Moise își continuă activitatea în domeniul agricol și își împărtășește povestea de viață cu cei care îl urmăresc în mediul online.

Până în prezent, Bianca Giurcă nu a reușit să își refacă viața, însă de curând, pe 10 septembrie, a intrat în emisiunea matrimonială „Casa iubirii” pentru a-și găsi sufletul pereche.