Ce afaceri deține Gabi Bădălau! Fiul lui Nicolae Bădălau se mândrește cu acțiuni de sute de mii de euro: „Am fost în stare”

Autor: Laura Macovei

Gabi Bădălău a preluat cele mai multe afaceri de la tatăl său

Sursa: Captură YouTube

Gabi Bădălău, cunoscut om de afaceri și fiul politicianului Nicolae Bădălău, a fost invitatul ediției de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

De-a lungul timpului, Gabi Bădălău a fost frecvent în atenția presei, fiind etichetat drept „copil de bani gata” și implicat în diverse afaceri ale familiei. Cu toate acestea, nu mulți știu în ce afaceri este implicat bărbatul. 

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Gabi Bădălău își editează pozele de pe social media: „Am nevoie de îmbunătățiri”. Afaceristul a învățat acest truc de la Bianca Drăgușanu

„Cu ce se laudă Gabi Bădălău?”, „V-ați mai fi căsătorit cu Claudia Pătrașcanu dacă nu rămânea gravidă?”, „Vă este rușine că v-ați dat copiii afară din casă?”, „ De câte ori ați înșelat-o pe Bianca Drăgusanu?”, „Sunteți dependent de jocurile de noroc?”, „Ați condus mașini furate?”, sunt doar câteva dintre întrebarile la care Gabi Bădălău a răspuns în ediția de duminică.

Cu ce afaceri se mândrește Gabi Bădălău

În 2012, Gabi Bădălău a intrat în afacerile de familie înființate de tatăl său în 1991 și care aveau drept obiect de activitate lucrări de construcție, pentru ca azi să devină acționar unic.

În 2015, se afla la conducerea unei firme care deținea o balastieră, iar din 2009 până în 2019 s-a implicat într-o altă afacere a familiei, al cărei principal scop e modernizarea de drumuri. 

Conform datelor de la Registrul Comerțului, numele său apare în 4 firme. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

„Noi avem mai multe afaceri de familie ca să zic așa, înființate de tatăl meu, după Revoluție. Din fericire pentru mine, una din realizările pe care le am pe plan profesional este faptul că am fost în stare să continui și să am o ascensiune în aceste afaceri. Sunt acționar în societățile pe care le-ați menționat.

Sunt foarte mândru, pentru că de vreo 10 ani de când mă ocup de societăți, ofer locuri de muncă oamenilor din zonă.

Sunt mândru că suntem cu dările de stat la zi, sunt foarte mândru că sunt cu salariile date la zi. Chiar astăzi preocuparea mea a fost ca toți angajații să își primească salariu și că am reușit să dezvolt toate afacerile până în momentul de față,” a declarat acesta. 

Urmăriți întreaga ediție a emisiunii în videoclipul următor:

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!