Ce afectiuni poti avea in functie de sensibilitatea zonelor fetei!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:10

Fiecare zona a fetei este corelata cu un organ, astfel medicii isi pot da seama de ce afectiuni suferim in functie de aceste semne.

Ochii

Ochii, partea de sub ochi si zona dintre sprincene pot reflecta rinichii si ficatul. Daca zona de sub ochi este umflata, inseamna ca rinichii nu functioneaza normal si corpul retine prea mult fluid. ingalbenirea albului ochilor si ridurile fine dintre sprincene aparute prematur sugereaza ca ficatul lucreaza din greu din cauza regimului de viata nesanatos.
Nasul

Nasul reprezinta inima si pancreasul. Daca virful nasului este mai umflat ca de obicei inseamna ca inima risca sa fie acoperita de grasimi.

E necesar sa revizuiesti alimentatia zilnica si adopti o dieta sanatoasa.
Obrajii

Obrajii reprezinta starea de sanatate a plaminilor. Pometii roscati, grasuni si cu pete sunt semnul unor infectii ale aparatului respirator.
Gura

Gura indica afectiunile intregului tract digestiv (stomac si intestine). Zonele albe sau putin patate de pe buze tradeaza o infectie intestinala. Buzele umflate sau mai deschise la culoare ca de obicei e semnul unei circulatii sangvine foarte slaba in regiunea intestinala.
Paloarea buzei superioare anunta dureri de stomac din cauza produselor acidulate. VEZI in VIDEO si celelalte afectiuni corespunzatoare zonelor fetei!##VIDEO111461##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.