Ce alimente avem voie sa mancam pe plaja? Andrei Laslau ne face meniul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:26

In concediu foarte multi turisti se rasfata si aleg sa nu faca economie la mancare si bautura.

Prezent in platoul "Draga mea prietena", nutritionistul Andrei Laslau a vorbit despre ce alimente ar fi de evitat la plaja. El a criticat sistemele all-inclusive, pe care romanii au ajuns sa le prefere atunci cand isi fac vacantele in strainatate.

"In mare parte, in ultima vreme, de cand cu popularizarea sistemelor all inclusive, vacantele au devenit un dezmat total la capitolul mancare. Se mananca extrem de mult, se mananca agresiv, cu de toate.

Norocul celor care se duc totusi la all inclusive este ca, din acest punct de vedere, hotelurile care ofera aceste servicii stau bine la capitolul igiena".

Andrei Laslau a continuat si a enumerat cateva mancaruri si bauturi pe care ar trebui sa le evitam la plaja.

"Romanul face exces de alcool pe plaja. Berea nu e pentru hidratare, apa este pentru hidratare. Pe plaja toata lumea mananca nespalata pe maini.
Te poate paste o enterocolita oricand. Se cumpara tot felul de lucruri de la buticarii de pe plaja sau de la comerciantii ambulanti. Daca tu cumperi porumb fiert sau banane plimbate pe toata plaja, dintr-o parte in alta, tinute in soare la 30 de grade, daca patesti ceva o meriti. La terase, de ce trebuie sa mancam mici si carnati? Nu sunt indicati deloc, sunt buni daca stii sursa carnii".


Aflati mai multe detalii in materialul de mai jos:
##VIDEO118423##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta