Ce ar schimba Călin Donca dacă s-ar întoarce în timp: ”Am trăit doar din datorii” Afaceristul, dezamăgit de prietenii săi

Author: Diana Bostan

Călin Donca

Sursa: Instagram- Călin Donca

Călin Donca a vorbit despre perioada grea prin care a trecut, dar și despre falșii prieteni. Cum s-a descurcat soția și cei cinci copii în perioada în care afaceristul s-a aflat după gratii?

În cadrul unei intervenții în cadrul unei emisiuni TV, Călin Donca a ținut să facă anumite precizări cu privire la situația sa legală, dar a mărturisit și care sunt cele mai mari dezamăgiri trăite în toată această perioadă.

Călin Donca se simtă trădat și dezamăgit de unii ”prieteni”

Milionarul Călin Donca, acuzat de evaziune fiscală și delapidare, și-a deschis sufletul în cadrul unei emisiuni TV.

Afaceristul care se află în centrul acuzațiilor a afirmat faptul că lucrează împreună cu avocații săi pentru a demonstra că este nevinovat, motiv pentru care nu poate oferi informații din dosar.

În toată perioada petrecută în spatele gratiilor, soția lui Donca a preluat conducerea afacerilor sale, motiv pentru care milionarul este extrem de mândru de ea. Pe lângă afaceri, Orianda a fost nevoită să se descurce singură cu cei cinci copii, unii apropiați refuzând să intre în contact cu familia Donca.

Afaceristul a fost extrem de dezamăgit de unii prieteni care i-au întors spatele în momentul în care avea cea mai mare nevoie de sprijin.

Citește și: Schimbarea șocantă a lui Călin Donca, după săptămânile petrecute în arest la domiciliu: „O să îmi ia ceva până mă voi obișnui”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Nu vă doresc să ajungeți în situația în care să vă cunoașteți cu adevărat prietenii. Eu aveam o părere total diferită față de persoanele care-mi sunt apropiate. Am trăit doar din datorii cât am fost arestat, soția a rămas fără nimic. Ne-au fost luați toți banii din casă, am mers la cei mai bogați prieteni să obținem bani, dar nu am obținut de la ei mai nimic. Au fost persoane care ne-au surprins, ne-au sunat și ne-au întrebat cu ce pot să ne ajute, dar nu cei la care ne-am așteptat.

Am făcut curățenie între prieteni. În tot răul e și un bine, am fost surprins să constat că unii au aruncat cu pietre în noi”, a mărturisit Călin Donca, potrivit RomâniaTV.Net.

Afaceristul a dezvăluit și care este marele său regret

Călin Donca susține că încă deține locuința de la poalele Brașovului, însă trei automobile au fost confiscate, acestea fiind evaluate la aproximativ 800.000

de euro sau chiar mai mult. Călin Donca a menționat că este o situație la care nu s-a așteptat niciodată, acum fiind nevoit să fie atent inclusiv la cheltuieli legate de mâncare. Afaceristul a continuat să lucreze de acasă și să păstreze legătura cu investitorii.

Citește și: Ce cadou inedit a primit Călin Donca de Crăciun: ”Oare ce a venit la mine în acest an?!” Afaceristul s-a întors în vila impunătoare alături de familie

Sunt și lucruri pe care Călin Donca și le reproșează. Acesta susține că ar fi trebuit să fie mai atent și să aibă grijă la lucrurile pe care le afișează, opulența atrăgând și invidia multor persoane.

„Cred că puteam să fiu mai atent, mai deschis la anumite persoane care mi-au spus să nu mai fiu atât de opulent, să nu mă dau în spectacol cu ceea ce am. E posibil să fi arătat prea mult într-o țară care trebuie să depășească această mentalitate învechită și să se bucure de persoanele care sunt exemple ”, a mai spus acesta pentru sursa menționată anterior.