Ce ar trebui sa stii despre videochatul din Romania?

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 apr 2018, 12:38

Se stie ca femeile din Romania sunt considerate a fi foarte frumoase, iar aceast context pare sa fie in sine o resursa pentru o industrie oarecum tabu, insa de mare succes in tara noastra: afacerile cu videochat.

Perfect legale, aceste businessuri permit comunicarea dintre un model (de obicei femeie) si clientul care plateste pentru a intra in direct cu acest model. 

Fiecare isi doreste legat de activitatea sa profesionala un loc de munca stabil, care sa ii aduca beneficii financiare cat mai atractive, posibilitatea avansarii in cariera, un mediu de lucru placut, care sa stimuleze dorinta de perfectionare si multe alte avantaje care tin de personalitatea si aspiratiile fiecaruia. 

Transpunerea in realitate a cel putin a unei parti din aceste deziderate este conditionata in mare parte de vointa, ambitia, puterea noastra de munca, altele tin de destin, de un plus de noroc, dar si de imprejurarile in care ne aduce viata la un moment dat.

Toate studiourile promit confidentialitate si conditii foarte bune de munca, venituri mari, chiar si bonusuri. In unele cazuri se vorbeste despre munca de acasa, in alte cazuri de munca dintr-o locatie special amenajata, in conditii de lux.

Aceasta varianta este si cea recomandata, caci a interactiona in mod activ cu firma ofera mai multa siguranta. In plus, a lucra cu o companie care a investit semnificativ inclusiv in aceasta arie reprezinta un plus la capitolul incredere.

Cazare videochat gratuita este un plus cu care se poate atrage si mai usor atentia candidatelor la un astfel de job. "Daca tu iti doresti sa lucrezi la White Agency noi iti vom pune la dispozitie cazarea intr-o locatie centrala in Bucuresti.

Stim ca in prezent sunt foarte putine orase in Romania in care se pot gasi studio-uri de lux. Din acest motiv, daca tu iti doresti sa lucrezi la White Agency noi iti vom pune la dispozitie cazarea intr-o locatie centrala in Bucuresti. Aceasta oportunitate cu siguranta o sa te ajute sa-ti indeplinesti visele mult mai usor", se precizeaza pe website-ul unde se fac angajari videochat.

De ce videochat in Romania? Companiile din domeniu au totul la indemana: chiriile sunt mult mai mici decat in statele din Vestul Europei, chiar si pentru sedii ultra centrale in Bucuresti sau in alte mari orase. In plus, toate costurile sunt mici: de la serviciile de date, pana la utilitati pentru sediu sau punctele de lucru. 

Cel mai important argument este insa altul: exista resurse umane de calitate si foarte ieftine in Romania. Tinand cont de nivelul general al salariilor in tara noastra, automat chiar si salariile mari sunt de fapt modeste in raport cu cele solicitate de persoanele care accepta sa lucreze la studio videochat in tarile dezvoltate din Europa (fara a mai vorbi despre SUA).

In plus, femeile din Romania sunt apreciate din punct de vedere al frumusetii si foarte multe cunosc destul de bine limba engleza sau alte limbi de circulatie internationala.

Afla daca exista posibilitatea de a beneficia de comisioane, bonusuri, cand le vei putea obtine si care este valoarea salariului primit in primele luni de activitate, daca vei putea participa la instruiri si daca sunt traineri care sa te ajute sa-ti imbunatatesti aptitudinile de comunicare si nivelul de cunoastere a unei limbi straine.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.