Ce arată necropsiile în cazul tinerelor ucise de „Șacalul”. Denisa și Delia au avut parte de o moarte cumplită

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 11 sep 2024, 19:32

Ancheta ridică multe semne de întrebare în legătură cu modul în care s-a desfășurat, mai ales că, în ciuda monitorizării, a doua victimă nu a fost salvată la timp

Sursa: colaj

Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi ademenit două tinere cu intenția de a le jefui și, în cele din urmă, de a le ucide. Planul său crud a inclus folosirea fiului concubinei sale pentru a scăpa de unul dintre cadavre. Mai grav, trupul uneia dintre victime a fost ascuns timp de două zile în apartamentul în care locuiau și cei patru copii ai concubinei.

Deși suspectul era deja monitorizat de poliție după comiterea primei crime, rămâne neclar de ce nu a fost prevenită cea de-a doua crimă. Ancheta ridică multe semne de întrebare în legătură cu modul în care s-a desfășurat, mai ales că, în ciuda monitorizării, a doua victimă nu a fost salvată la timp.

Potrivit Observator,  autopsiile au confirmat că ambele victime au murit prin sugrumare, arătând astfel un mod de operare identic.

Citește și: Gestul făcut de cel poreclit “Şacalul”, imediat după ce ar fi comis odioasele crime: „A accesat telefonul victimei pentru a…”. Fiul concubinei sale a mărturisit totul

Victimele au fost ucise de „Șacal” prin sugrumare

Detaliile crimei devin și mai tulburătoare odată cu dezvăluirile privind împrejurările în care tânăra din Timișoara, una dintre victime, a ajuns la Constanța.

Ea s-a cazat pe 24 august la un hotel de pe Bulevardul Mamaia, iar pe 27 august, martorii spun că suspectul a luat-o de la hotel, plecând împreună cu mașina ei personală. Când aceasta nu s-a mai întors la hotel, proprietarii au început să-i trimită mesaje și, spre surprinderea lor, au primit răspunsuri liniștitoare, însă au început să suspecteze că în spatele mesajelor se afla, de fapt, criminalul.

Ei au fost sfătuiți să nu anunțe poliția, iar la scurt timp după, concubina suspectului, fiul acesteia și un alt bărbat au apărut la hotel pentru a lua lucrurile victimei și a achita doar o parte din cazare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Citește și: Cine sunt Denisa și Delia, cele două femei ucise de Șacalul! Denisa era mama unui copil de doar cinci ani: „Mami va veghea mereu asupra ta”

Cazul a luat o turnură decisivă în noaptea în care suspectul a provocat un accident rutier. Poliția îl urmărea deja, deoarece nu a oprit la semnalele agenților, iar urmărirea a dus la accidentul care a dezvăluit în final crimele oribile comise.

Autopsiile au confirmat că ambele victime au murit prin sugrumare, arătând astfel un mod de operare identic.

Ancheta este în plină desfășurare.