Ce are de spus Georgiana Lobonț, după ce Armin Nicoară a declarat că este supărată pe el: „De unde apar astfel de aberații”

Author: Andreea Buinoschi

Zilele trecute, Armin a povestit că Georgiana nu îi mai răspunde la mesaje, dar că nu a primit un răspuns prea clar despre ceea ce se întâmplă nici din partea nașului său

Sursa: Instagram

De când s-au întors din Maldive, relația dintre Armin Nicoară și Georgiana Lobonț pare destul de dificilă. Zilele trecute, Armin a tras concluzia că nașa lui este supărată pe el, dar ea nici nu vrea să audă de așa ceva.

În urmă cu doar câteva zile, Armin Nicoară a oferit un interviu pentru un post de televiziune, în cadrul căruia a spus că nașa lui, Georgiana Lobonț, nu îi mai răspunde la mesaje. Acesta a ajuns la concluzia că este supărată pe el și a făcut totul public.

Georgiana Lobonț neagă concluziile lui Armin Nicoară

În luna ianuarie, Claudia Puican, Armin Nicoară, Georgiana Lobonț, soțul ei și alți prieteni au mers într-o vacanță de lux, în Maldive.

În timpul vacanței, soțul Georgianei a anunțat că divorțează.

Ulterior, Armin a făcut câteva declarații despre cele întâmplate și, din acel moment, a părut că relația lor a trecut prin mai multe suișuri și coborâșuri.

Zilele trecute, Armin a povestit că Georgiana nu îi mai răspunde la mesaje, dar că nu a primit un răspuns prea clar despre ceea ce se întâmplă nici din partea nașului său.

După ce concluzia acestuia a ajuns la urechile tuturor, Georgiana Lobonț a reacționat.

Citește și: „Nu vă crede nimeni”. Mesajul tăios transmis de Claudia Puican, după ce Armin Nicoară a recunoscut că relația lor cu Georgiana Lobonț s-a răcit

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Georgiana Lobonț îl vede pe Armin ca pe propriul copil

Georgiana Lobonț a spus că, fiind părintele spiritual al Claudiei și al lui Armin, nu are cum să fie supărată pe ei. Mai mult decât atât, artista nu înțelege nici de unde au apărut aceste zvonuri și susține că a aflat despre opinia lui Armin în urma articolelor care au apărut în presă.

„Doamne ferește! Eu nu înțeleg de unde apar astfel de aberații (nr.

o posibilă ceartă). Din contră, eu am vorbit cu Armin despre o nouă colaborare. Deci, chiar nu înțeleg de unde au pornit zvonurile acestea, eu chiar sunt curioasă de la cine pleacă. Eu mereu aflu din presă ceva nou despre mine, unele total neadevărate.

Nu mai zic că sunt și nașa lor. Am mai zis-o și o să o mai zic, finii mei sunt ca și copiii mei, pentru că noi, în momentul în care cununăm, devenim părinți spirituali, așa se spune.

Eu nu am cum să mă cert cu copiii mei, cu oameni care fac parte din familia mea. Finii mei, pot spune că fac parte din familia mea.

Citește și: Claudia Puican a ajuns la capătul puterilor: „M-am săturat”. Cu ce problemă se confruntă soția lui Armin Nicoară

Deci, nu am cum să mă cert cu oamenii dragi mie.

Eu nu mă cert cu ei, asta este regulă la mine! Asta unu la mână și, doi la mână, eu. dacă am ce să zic cuiva, dacă am vreo problemă, dacă, în capul meu, am vreo nelămurire, sun persoana respectivă și îi zic tot ce am pe suflet. Sau ,dacă ne vedem personal, cumva, îi spun.

Nu contează că îmi este rudă sau nu. Eu, întotdeauna, sunt directă și spun lucrurilor pe nume. Niciodată nu țin mânie sau să nu vorbesc”, a spus Georgiana Lobonț, conform fanatik.ro.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?