Ce artista din Romania a imitat-o perfect pe Andra? "Esti extraordinara, superba"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:49

Lora a făcut senzaţie sâmbătă într-un rol inedit, cucerindu-i încă o dată pe juraţii Te cunosc de undeva! Asemănarea cu Andra a fost într-adevăr uimitoare, iar orele de studiu şi-au spus cuvântul pentru Lora. Mimica, gestica, întreaga prezenţă scenică, vocea au fost cu adevărat uimitoare şi ajutate de machiaj şi vestimentaţie au făcut ca transformarea Lorei să fie impecabilă. Aşa cum era de aşteptat, nici juriul nu a rămas indiferent în faţa acestei interpretări şi nici ceilalţi concurenţi. Lora a fost desemnată câştigătoarea ediţiei

Lora a făcut senzaţie sâmbătă într-un rol inedit, cucerindu-i încă o dată pe juraţii Te cunosc de undeva! Asemănarea cu Andra a fost într-adevăr uimitoare, iar orele de studiu şi-au spus cuvântul pentru Lora. Mimica, gestica, întreaga prezenţă scenică, vocea au fost cu adevărat uimitoare şi ajutate de machiaj şi vestimentaţie au făcut ca transformarea Lorei să fie impecabilă. Aşa cum era de aşteptat, nici  juriul nu a rămas indiferent în faţa acestei interpretări şi nici ceilalţi concurenţi.
Lora a fost desemnată câştigătoarea ediţiei.

 


“Ceea ce ai făcut extraordinar a fost în primul rând timbrarea, frazarea. Ce să-ţi reproşez? Eşti superbă!”, i-a spus exigenta Ozana Lorei, iar invitata ediţiei, Nico, s-a ridicat în picioare pentru a-i spune “bravo”. Nici criticul Andrei Aradits nu a avut minusuri de punctat de această dată, exclamând “mi-a plăcut mult de tot!”.



 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.