Ce artiști vor cânta în România în vara anului 2024?

Autor: Bianca Vidoi

Ce artiști vor cânta în România în vara anului 2024

Sursa: Facebook

Vara a venit, iar românii sunt pregătiți să se bucure din plin se sezonul cald, iar concertele la care pot participa le dau motive în plus de fericire.

În vara anului 2024, artiștii au luat cu asalt orașele importante din România. Temperaturile au crescut, iar românii abia așteaptă primele concerte ale acestui an, la care să se distreze și să se bucure de zilele libere pe care le au. Iată care sunt artiștii ce vor cânta în România în vara anului 2024?

Ce artiști putem vedea în România în vara aceasta?

Vara este sezonul distracției, în care fiecare român își dorește să profite de temperaturile ridicate din termometre pentru a petrece mai mult timp afară, iar cel mai bun mod de a combina

cele două elemente este cu ajutorul concertelor. Iată care sunt concertele ce vor lua cu asalt principalele orașe ale României pe parcursul verii anului 2024.

Coldplay

În vara anului 2024, trupa Coldplay va cânta pentru prima oară în România, pe 12 și 13 iunie 2024, după ce fanii trupei au bătut recordul, fiind cel mai rapid sell-out pentru spectacole de stadion din istoria muzicii live din România.

Concertele vor avea loc pe Arena Națională, iar accesul publicului se va realiza începând cu ora 17:00.

Citește și: Momentul în care Niki Minaj a fost arestată pe aeroportul din Amsterdam!| VIDEO

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Intrarea se poate realiza pe una dintre cele trei intrări amenajate, mai exact intrările de pe Bulevardul Basarabia, Strada Maior Ion Coravu şi Bulevardul Pierre de Coubertin.

Înainte ca românii să îi vadă pe cei de la Coldplay la ora 20:30, aceștia se vor bucura de prestația artistică a artistei EMAA, începând cu ora 18.30, și artista britanică, Maisie Peters, de la ora 19:15. 

50 Cent

50 Cent este unul dintre artiștii ce au revoluționat lumea muzicii hip-hop și rap, iar în vara anului 2024, acesta o să cânte în România.

Celebrul artist este capul de afiș al mult evenimentului Summer in the City 2024. 50 Cent va cânta la data de 18 august, la Romaero, București, iar artistul va avea ocazia să cânte live, pentru români, melodiile ce l-au consacrat, precum I„n Da Club", „Candy Shop" sau „Just a Lil Bit".

În prezent, românii își pot cumpăra bilete la una dintre cele categorii puse la dispoziție de organizatori, iar prețul unui bilet poate varia de la 260 de lei la 550 de lei.

Biletele la General Acces (earlybird) sunt puse la vânzare pentru suma de 260 de lei, în timp ce biletele Golden Circle (earlybird) costă 380 de lei și cele Diamond (presale) ajung la 550 de lei.

Ed Sheeran

Ed Sheeran este unul dintre artiștii ce îi vor încânta pe români în vara anului 2024. Artistul britanic va cânta cele mai cunoscute melodii ale sale la concertul ce va avea loc la Arena Națională din București, la data de 24 august 2024, la evenimentul ce face parte din turneul „+-= ÷ x".

În deschidere pentru Ed Sheeran va cânta Calum Scott. 

Aceasta este a doua oară când Ed Sheeran vine în România, iar românii își pot cumpăra în continuare bilete la evenimentul verii, prețurile variind între 299 de lei și 599 de lei, în funcție de locul de pe Arena Națională în care își doresc oamenii să stea, potrivit infomusic.ro

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?