Ce ascunde Andreea Mantea în camera ei de pe platourile de filmare de la ”Casa Iubirii”. Colegii au dat-o de gol

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 31 aug 2022, 18:06
Ce ascunde Andreea Mantea în camera ei de pe platourile de filmare de la ”Casa Iubirii” Foto(4)

Ce ascunde Andreea Mantea în camera ei de pe platourile de filmare de la ”Casa Iubirii”

Sursa: Instagram Andreea Mantea

Andreea Mantea a fost dată în vileag de colegii de pe platourile de filmare de la ”Casa Iubirii”, după ce au descoperit ce ascunde vedeta în camera ei.

Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului ”Casa Iubirii”, le-a dezvăluit fanilor din mediul online ce ascunde în camera sa de pe platourile de filmare ale emisiunii, ba chiar abia așteaptă să-i arate și fiului ei, David.

Ce ascunde Andreea Mantea în camera ei?

Nu este de mirare că vedeta și-a mutat cea mai mare parte din lucrurile de acasă în dressing-ul din ”Casa Iubirii”, însă, pe lângă haine, accesorii și machiaje, Andreea Mantea a dezvăluit că ascunde ceva în camera ei.

Prezentatoarea TV le-a împărtășit internauților că are un pahar cu peștișori și urmează să-i ducă acasă, însă nu știe cum trebuie să aibă grijă de ei, astfel le-a cerut ajutorul celor din comunitatea online, care imediat au venit cu sfaturi în ajutorul vedetei.

”Ce fac cu ei? Îi iau cu mine acasă? Supraviețuiesc până mâine aici? Și, ce le dau să mănânce? Abia așteaptă și David să-i vadă mâine de dimineață când se trezește.

Ce fac? Pățesc ceva dacă îi las aici?...De ce i-am luat? Nu trebuia să-i iau! Ce le fac acum?”,
a spus Andreea Mantea panicată, pe Instagram.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Alin este noul concurent din Casa iubirii! Tânărul a dezvăluit care sunt fetele pe care le admiră! „Sunt trei persoane care mă atrag puțin mai mult decât restul” Iată ce daruri au primit fetele!

Fanii i-au oferit sfaturi despre cum trebuie să-i îngrijească, dar și ce mâncare trebuie să le dea. Andreea Mantea s-a arătat extrem de recunoscătoare pentru mesajele primite din partea oamenilor și a dezvăluit că peștișorii au fost folosiți la o filmare și s-a hotărât, în final, să-i ducă acasă la fiul ei, care și el ardea de nerăbdare să-i vadă.

Recent, fiul Andreei Mantea a început școala, un pic mai devreme față de copiii de la stat.

David a trecut în clasa a III-a, iar vedeta este tare mândră de fiu ei.

„Clasa a 3 a B. O zi plina de emotii! Prea multe emotii! Fie ca incep azi sau saptamana viitoare sau peste 2 saptamani, puii nostri intra intr-un nou an scolar. Sper sa fie un an plin de zambete, bunatate, blandete, atentie,multe descoperiri si momente cat mai frumoase! Doamne ajuta!

Le tin pumnii tuturor copiilor, parintilor si profesorilor! ”, a dezvăluit Andreea Mantea, pe Facebook.

Citeste si: Momente triste în Casa iubirii! Radu și Xenia s-au despărțit! „Nu pot să mă prefac” Iată care au fost motivele invocate de Xenia și cum a reacționat fostul ei partener!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.