Ce ascunde DIVORTUL Lorei de Dan Badea? Iata ce declara vedeta in urma cu ceva timp

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 aug 2021, 22:10

Artista Lora si comediantul Dan Badea au semnat actele de divort cu zambetul pe buze! Amandoi mai aveau putin si radeau in hohote!

Observati zambetul larg al amandurora si faptul ca se tin mereu de mana?

Inainte de a ajunge la notar, in masina, s-au distrat pe cinste! Intelegem ca se poarta divorturile pe cale amiabila, insa comportamentul lor este cat se poate de neobisnuit. De exemplu, cu doar doua zile inainte de a spune Adio, Lora a sustinut un concert in care a aruncat sageti.

Si stiti cine o astepta afara? Chiar Dan Badea! Zambaret, a strans-o in brate si… s-au pupat! Ce-i drept pe obraz.

Se comporta mai nou ca doi buni prieteni.

Totusi! Facebook-urile lor contin inca poze cu ei doi, ba chiar postarile lor recente demonstreaza ca stau foarte mult timp impreuna. De exemplu, pe data de 14 septembrie petreceau la Stana de Vale. De atunci si pana pe 13 octombrie a trecut o luna. Ce s-a intamplat intre timp?##VIDEO125079##

Nu multa lume stie ca Lora este mai evoluata din punct de vedere energetic…Si poate sa-si proiecteze viitorul.
A avut premonitii inca de la inceputul relatiei! Chiar daca cei doi si-au tatuat numele pe inelare…parca Lora SIMTEA ca nu o sa fie pe viata!

Pentru ca este superstitioasa, Lora nu a vrut sa cante la nunta ei, insa apropiatii au incurajat-o sa o faca! Dupa un an, lucrurile pareau sa evolueze in directia cea mai buna.

Si uite asa, au reusit sa mai stea impreuna inca un an, timp in care pareau ca se inteleg de minune.
Apropo de asta, ei au ramas atat cei mai buni prieteni, cat si VECINI pentru ca vor locui in continuare in acelasi cartier rezidential. Despartiti, dar…impreuna! Si stiti ce mai este ciudat? Ca nu par sa existe pareri de rau! Priviti cum plangea Lora la tv atunci cand suferea dupa un fost iubit.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Am pastrat trimiterea aia..am

reusit sa ma pun in picioare intr-o saptamana. Acum… e zeen! In concluzie, Lora si Dan au depus actele la notar, dar le-au mai ramas 25 de zile in care pot sa se razgandeasca. Voi ce credeti…o sa o faca?

 

Taguri:

În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.