Ce așteptări are fosta soție a lui Sebastian Chitoșcă de la viitoarea relație? Alexandra este pregătită să iubească din nou

Author: Madalina Maftei

Ce așteptări are fosta soție a lui Sebastian Chitoșcă de la viitoarea relație?

Alexandra, fosta soție a lui Sebastian Chitoșcă, a lăsat trecutul în urmă și este pregătită să iubească din nou. Ce așteptări are tânăra de la viitoarea relație?

Alexandra, fosta soție a lui Sebastian Chitoșcă, a lăsat trecutul în urmă și este pregătită să o ia de la capăt. Tânăra a fost mai sinceră ca niciodată în mediul online, acolo unde a făcut o serie de mărturisiri ce i-a luat prin surprindere pe urmăritorii săi. 

Ce așteptări are fosta soție a lui Sebastian Chitoșcă de la viitoarea relație? Alexandra este pregătită să iubească din nou

Fosta soție a lui Sebastian Chitoșcă a organizat pe pagina de Instagram, la secțiunea stories, o serie de întrebări și răspunsuri. Alexandra a fost extrem de sinceră și a răspuns întrebărilor incomode puse de internauți.

Potrivit wowbiz.ro, aceasta a fost întrebată ce o atrage la un bărbat. Alexandra a fost foarte sinceră și a spus lucrurilor pe nume și a dezvăluit cum trebuie să arate viitorul ei partener.

”Apreciez cel mai mult sinceritatea... și îmi place simțul umorului la un bărbat.”, a spus Alexandra, fosta soție a lui Sebastian Chitoșcă, pe Instagram, potrivit sursei citate.

Internauții au luat cu asalt secțiunea de întrebări. Un alt urmăritor a întrbat-o dacă a existat un moment în viața ei în care a fost împiedicată să facă ceva la care visa.

Alexandra a explicat că mereu apar obstacole, însă ceea ce contează este să fii puterni și să le înfrunți.

”În viață apar și obstacole, dar atunci când îți dorești ceva cu adevărat mai devreme sau mai târziu reușești.”, a mai adăugat Alexandra.

Se pare că tânăra a trecut peste divorțul de fostul fotbalist și este pregătită să iubească din nou.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Sebastian Chitoșcă, mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare: ”Îmi doresc ca pe unii să nu-i fi întâlnit niciodată” La cine face, de fapt, referire fostul fotbalist. Fanii și-au dat seama imediat

Alexandra a cerut ordin de restricție împotriva fostului soț

În urmă cu ceva timp, Sebastian Chitoșcă a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Teo Show” că fosta lui soție, Alexandra, a cerut ordin de restricție împotriva lui. La acea vreme, Sebi a declarat că dacă încearcă să se apropie de fosta parteneră riscă să plătească o amendă în valoare de 250.000 de euro sau chiar poate face închisoare.

”Am primit o foaie ieri, că am fost înlăturat de la apartament și 6 luni de zile nu am voie nici la 20 de metri să fiu lângă această femeie, dacă o să mă apropii de

ea am de făcut închisoare 6 luni sau amendă 250 de mii de euro”, a explicat Sebastian Chitoșcă la ”Teo Show”.

Citeste si: Alexandra, fosta soție a lui Sebastian Chitosca, dezvăluirea momentului pe Instagram la câteva luni după despărțirea de fostul fotbalist

 

 

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.