Ce au de împărțit Amna și Raluca Dumitru la Bravo, ai stil! Celebrities. Detalii incendiare ies la iveală în această seară de la ora 22:30

Author: Alice Popescu

Legatura dintre Amna si Raluca Dumitru la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Amna si Raluca Dumitru sunt cunostinte mai vechi, insa mai au si un mic secret pe care il impart la Bravo, ai stil! Celebrities.

Multe concurente s-au bucurat de venirea Amnei în competiția Bravo, ai stil! Celebrities printre care Anda Adam și Adina Halas. Amna chiar a recunoscut că se cunoaște foarte bine cu multe dintre concurentele aflate deja în competiție. Însă, se pare că Raluca Dumitru este cea cu care împarte și un lucru esențial în competiția Bravo, ai stil! Celebrities. Amna nu are nicio rezerva în a dezvălui misterul ce o unește de Raluca Dumitru și anume că împart același stilist.

Citeste si: Mama Nicoletei Dragne, primele reacții despre certurile în care este implicată fiica ei la Bravo, ai stil! Celebrities

Ce au de impartit Amna si Raluca Dumitru la Bravo, ai stil! Celebrities

Cea care baga batul prin gard este nimeni alta decât Raluca Badulescu care îi amintește Ralucai Dumitru de cuvintele pe care le-a spus într-o ediție anterioara și anume că frumoasa concurenta nu ar suporta să împartă cu nimeni stilistul.

Dar iată că a venit și momentul când a fost nevoita să facă acest lucru odată cu venirea Amnei în competiție. Cum a decurs dialogul celor doua și ce au avut de spus referitor la acest subiect sensibil, vedeți diseară, într-o noua ediție Bravo, ai stil! Celebrities.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Care este numele real al Amnei, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

Mellina a intrat in cubul viperelor la Bravo, ai stil! Celebrities?

Mai mult, se încing din nou spiritele intre concurentele ceva mai vechi, iar tintă pare să fie Mellina care se simte destul de ironizata în ultima parioada în cadrul competiției.

Mellina:"Tachinările au devenit pentru mine un pic obositoare!"

Raluca Dumitru: "Mi se pare că ai greșit emisiunea daca o iei atât de personal!"

Ruxi:"Când a venit în fata, avea o fata stangenita că și cum se simțea "umilita."