Ce au decis Rareș Bogdan și soția lui înainte de a avea copii. Detaliul pe care puțini îl cunosc despre omul politic: „Înainte de căsătorie am făcut o înțelegere cu soția mea”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 30 mar 2023, 03:15

Rareș Bogdan a dezvăluit ce înțelegere a făcut cu soția înainte de căsătorie

Sursa: Captură KANAL D

Rareș Bogdan a dezvăluit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” detalii din viața personală. Ce decizie a luat alături de soția lui înainte de a ajunge în fața altarului?

Jurnalistul și omul politic Rareș Bogdan vorbește rar despre viața lui personală și încearcă să păstreze discreția atunci când vine vorba despre aspectele ce țin de familie. Ajuns față în față cu Denise Rifai, Rareș Bogdan a acceptat să facă dezvăluiri despre viața de familie. Ce înțelegere a făcut cu soția înainte de a se căsători și de a avea copii?

Motivul pentru care copiii lui Rareș Bogdan au religii diferite. Ce înțelegere a făcut cu soția? 

Rareș Bogdan este cunoscut publicului datorită activității sale de jurnalist, dar și datorită carierei politice pe care și-a construit-o în ultimii ani. Deși este persoană publică, Rareș Bogdan încearcă, pe cât posibil, să îi țină departe de ochii presei pe cei dragi, astfel că se întâmplă rar să ofere informații despre familie. Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Rareș Bogdan a vorbit despre cei doi copii ai săi, dar și despre căsnicia sa. 

Rareș Bogdan a devenit tată de băiat prima oară, iar ulterior a venit pe lume și fetița acestuia. Un detaliu pe care îl știu destul de puține persoane este acela că băiatul este botezat în religia creștin ortodoxă, în timp ce fetița a fost botezată în biserica romano-catolică. Întrebat care este motivul pentru care cei doi copii ai săi au religii diferite, Rareș Bogdan a dezvăluit înțelegerea pe care a făcut-o cu soția lui chiar înainte de căsătorie.

„Eu respect oamenii credincioși, oamenii care cred în Dumnezeu, indiferent de Dumnezeul cărei religii este, pentru mine sunt oameni buni. Cred foarte mult că toți credincioșii au un alt drum în viața de apoi. Atunci când ne-am căsătorit, înainte de căsătorie am făcut o înțelegere cu soția mea. Am spus așa, dacă avem doar băieți, dorindu-ne 2,3,4 copii, să fie botezați la ortodocși, eu ținând foarte mult la religia mea, fiind apropiat al Bisericii Ortodoxe și al ierarhilor Bisericii Ortodoxe.

Soția mea venea dintr-o familie de romano-catolici și a spus că nu ar vrea să renunțe la religia ei. Am făcut o înțelegere. Mi-a spus: Dacă sunt fete, atunci le vom boteza la catolici pentru că atunci când te duci la căsătorie, în fața altarului, vreau ca fiicele mele să fie duse de tine (n.r. Rareș Bogdan), pentru că tatăl duce fiica la catolici la altar. Soția mea a zis că pentru ea a fost extraordinar acel moment, noi ne-am căsătorit la cea mai veche biserică ortodoxă din Cluj, cât și la romano-catolici, au fost două slujbe.
E un eveniment frumos pentru o fată și mi-a spus: Vreau ca tu, dacă vom avea o fată, să o duci pe fiica noastră de braț pentru că sunt convins că vei plânge, pentru că ești un om sensibil, spre deosebire de imaginea pe care o ai și vreau să îți ofer această bucurie. Am zis bine.”,
a spus Rareș Bogdan în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce nu știai despre Rareș Bogdan! Ce studii, ce CV și ce avere are acesta

Astfel, Rareș Bogdan a decis să respecte dorința soției și să își boteze fetița în religia romano-catolică pentru ca în momentul în care aceasta se va căsători să fie el cel care o va conduce la altar, așa cum este obiceiul.

Cine este, de fapt, Rareș Bogdan? 

Rareș Bogdan și-a început cariera ca jurnalist, meserie căreia i-a rămas fidel foarte mulți ani. Acesta a câștigat simpatia publicului ca moderator al talk show-ului politic „Jocuri de putere”. Ulterior, Rareș Bogdan a decis să renunțe la cariera în jurnalism și să își dedice tot timpul politicii. În anul 2019 a candidat la alegerile europarlamentare, moment în care s-a bucurat de votul publicului. 

Citeste si: Rareș Bogdan, duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.