Ce au descoperit medicii legiști în urma autopsiei în cazul lui Sorin Anghel, bărbatul ucis cu maceta la Padina. De la ce ar fi pornit totul

Autor: Diana Bostan

Sorin Anghel, bărbatul ucis la Padina

Sursa: Facebook/ Arhivă

Autopsia în cazul lui Sorin Anghel, victima atacului cu macete de la petrecerea cu vedete de la Padina, a fost completată de medicii legiști. Ce au dezvăluit rezultatele în cazul morții bărbatului?

Sorin Anghel este bărbatul ucis într-un atac cu macete la o petrecere ce a avut loc la un hotel din Padina. Bărbatul a fost înjunghiat de mai multe ori, după ce a încercat să-și apere soția de presupușii atacatori.

Medicii legiști au efectuat autopsia în cazul bărbatului ucis la Padina

Sorin Anghel și soția sa participau la o petrecere într-un hotel de lux din stațiunea Padina, alături de mai multe vedete.

Cu toate că atmosfera festivă a fost inițial una de bucurie, evenimentul s-a transformat în tragedie.

Citește și: Cine sunt cei trei suspecți în cazul crimei de la Padina. Mama lor ar fi o cunoscută vrăjitoare din România

Potrivit raportului de autopsie întocmit de medicii legiști, Sorin Anghel a fost înjunghiat de șase ori, cu patru înțepături în zona capului și două în spate.

Aceste leziuni au avut consecințe fatale, rănile fiind incompatibile cu viața.

Suspecții în acest caz sunt membri ai clanului Fabian și sunt identificați ca fiind fiii vrăjitoarei Sidonia. Aceștia au fost prezentați în fața magistraților, care au primit propunerea de arestare preventivă. Ancheta continuă pentru a stabili circumstanțele exacte ale tragediei și motivul pentru care Sorin Anghel a căzut victimă a unui atac atât de violent.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

De la ce ar fi pornit totul

Conflictul tragic care a dus la moartea lui Sorin Anghel a izbucnit într-un hotel de lux din stațiunea Padina, provocând o reacție în lanț ce s-a soldat cu un deznodământ fatal. Cei implicați în atac își îndreaptă acuzele către victima lor, încercând să scape de responsabilitate. Petrecerea era frecventată și de persoane publice, printre care și Alex Velea, care a fost dus la audieri în calitate de martor.

Conform martorilor, incidentul a avut loc în contextul unei dispute apărute între soția victimei și atacatori. Confruntarea verbală a escaladat rapid, iar în momentul în care Sorin Anghel a reacționat fizic, agresorii au scos cuțitele și l-au urmărit în tot restaurantul.

Citește și: Primele declarații ale DJ-ului de la petrecerea din Padina: „Antonia era foarte marcată, chiar plânsă” Ce a transmis bărbatul în legătură cu cei trei suspecți

Atacul s-a încheiat în spatele tejghelei, unde bărbatul a fost înjunghiat și rănit grav. Chiar dacă a încercat să fugă până în parcare, unde a fost tăiat din nou, Sorin Anghel nu a mai supraviețuit până la sosirea echipajelor de urgență.

„Persoanele bănuite de comiterea faptei, și anume trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, se află în custodia poliției, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participația la comiterea faptei și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege”, au transmis polițiștii, potrivit   adevarul.ro.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.