Ce au descoperit pompierii intr-o casa, era atat de dezgustator incat au fost nevoiti sa o arda din temelii! Au construit un gard in jurul ei si au pus focul

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 06:15

Ti se face pielea de gaina cand vei vedea de ce pompierii dintr-un orasel din Germania au recurs la acest gest extrem.

Pompierii dintr-un orasel au luat decizia de arde cu totul o casa dintr-un orasel, cu acordul autoritatilor locale. Locuinta era infestata cu gandaci de bucatarie intr-un asemenea hal incat nicio dezinsectie nu ar fi facut fata.

Acesti gandaci prefera locurile calde dar umede in acelasi timp si se reproduc foarte repede.Casa era abandonata, iar cand oamenii legii au vrut sa intre, au intepenit.

Stiind ca sunt rezistenti la foc si ar putea fugi, pompierii au construit un sant in jurul locuintei si acolo au pus focul.

Astfel, si-au luat masuri de precautie ca insectele sa fie exterminate complet si sa nu existe vreo sansa sa migreze in vecini.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.