Ce au discutat Theo Rose și Lia Bugnar, după ce artista și Anghel Damian au decis să formeze un cuplu: ”A vrut să îmi spună”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 18 ian 2024, 13:08

Ce au discutat Theo Rose și Lia Bugnar, după ce artista a oficializat relația cu Anghel Damian

Sursa: Instagram- Theo Rose/ Bugnar Lia

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu din vara anului 2022, iar vestea a luat showbiz-ul românesc prin surprindere. Theo Rose a ieșit din relația cu Alex Leonte, iar Anghel Damian din relația cu Lia Bugnar.

În cadrul unui podcast, Theo Rose a mărturisit ce a vorbit cu Lia Bugnar, după ce ea și Anghel au devenit un cuplu în mod oficial. Cum a reacționat scenarista?

Ce au vorbit Theo Rose și Lia Bugnar

Theo Rose a avut parte de schimbări semnificative în ultimii doi ani. Perioada a fost marcată de despărțirea de Alex Leonte, dar și de întâlnirea cu marea ei iubire.

În plus, artista a experimentat bucuria maternității, devenind mamă în luna iunie a anului trecut. Aceste transformări personale și relaționale au adus noi perspective și momente de emoție în viața artistei.

Citește și: Cum au aflat Theo Rose și Anghel Damian că vor fi părinți! „A fost ca o glumă” Cei doi erau în vacanță, în Thailanda

Deși Anghel Damian și Lia Bugnar au pus punct relației, scenarista și Theo Rose s-au intersectat de nenumărate ori pe platourile de filmare.

În cadrul podcast-ului Anamariei Prodan, Theo Rose a dezvăluit ce a discutat cu Lia Bugnar, după ce ea și Anghel Damian au oficializat relația.

”Foarte puțin. A vrut să îmi spună că putem fi ok. Ce a fost, a fost și putem avea o relație. Își iubește personajele și putem fi în regulă”, a mărturisit Theo Rose, în podcastul Anamariei Prodan.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

Ce a declarat Lia Bugnar după despărțirea de Anghel Damian

În momentul în care au anunțat despărțirea, Lia Bugnar a fost reținută în declarații, însă ar fi suferit enorm. Aceasta a dezvăluit, potrivit Click.ro, faptul că a durut-o enorm în momentul în care a citit comentariile răutăcioase referitoare la diferența de vârstă dintre ea și Anghel Damian.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian se mută în casă nouă înainte de a se căsători! Cum arată noua locuință a celor doi și când urmează să facă nunta

Nu am simțiți niciodată că el m-ar fi părăsit doar ca să fie cu o persoană mai tânără. Asta nu a fost niciodată o problemă între noi, diferența de vârstă de 23 de ani dintre noi. Nu a fost un flirt, relația noastră a ținut 9 ani. Nici o secundă nu a fost vorba de vârstă. Nu vreau să spun mai multe, pentru că el nu e aici de față și poate nu vrea să discutăm despre asta ”,

a spus aceasta pentru Click.

Aceasta a continuat să lucreze cu Anghel Damian și cu Theo Rose, în ciuda durerii pe care o simțea și a comentariilor răutăcioase din mediul online, încercând să nu amestece viața personală cu cea profesională.