Ce au făcut doi bărbați beți după ce au lovit mai multe mașini. Incidentul a avut loc în Capitală

Author: Lavinia Medrea

Incidentul a avut loc în Capitală

Sursa: PixaBay/Observator - colaj Kanal D

Un echipaj al Jandarmeriei din București a prins doi bărbați beți, care au lovit mai multe mașini.

Doi bărbați, care se aflau sub influența alcoolului, au fost prinși de un echipaj al Jandarmeriei Capitalei. Cei doi au încercat să fugă după ce au provocat un accident rutier, lovind mai multe mașini parcate regulamentar.

Ce au făcut doi bărbați beți după ce au lovit mai multe mașini

Autoritățile au văzut mașinile lovite și au identificat un bărbat care le-a povestit ce s-a întâmplat.

Echipajul a fost îndreptat spre direcția în care au fugit cei doi bărbați băuți, astfel că s-a început urmărirea lor. După ce au văzut că sunt urmăriți, fugarii au luat-o în direcții diferite.

„În această dimineață, în jurul orei 02:00, un echipaj al Jandarmeriei Capitalei a prins doi bărbați aflați sub influența băuturilor alcoolice, care încercau să fugă după ce provocaseră un accident rutier.

Jandarmii aflați în patrulare pe Bulevardul Constructorilor din Capitală au observat mai multe autoturisme avariate, iar în zonă au identificat un bărbat care le-a relatat că un autoturism a lovit mai multe mașini parcate regulamentar. Ulterior, din autovehicul au coborât doi bărbați, care au părăsit locul accidentului. 

Citește și: Adrian Cuculis, detalii din procesul Raisei, fetița de 13 ani ucisă de un polițist pe trecerea de pietoni din București: "Timpul NU vindecă nimic"

După ce le-a fost indicată direcția în care aceștia au fugit, jandarmii au verificat zona, unde au observat cele două persoane. La vederea jandarmilor, cei doi bărbați au fugit în direcții diferite, însă au fost prinși în scurt timp de forțele de ordine, constatându-se faptul că cei doi se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Persoanele implicate au fost predate polițiștilor pentru continuarea cercetărilor”, au declarat reprezentanții Jandarmeriei Capitalei.

Un bărbat din Alba Iulia a căzut în mijlocul bulevardului

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Întâmplare revoltătoare pe un bulevard din Alba Iulia! Un bărbat a căzut în mijlocul străzii din oraș, iar șoferii care se aflau în trafic au încetinit și l-au ocolit, pentru a nu-l călca. Nimeni nu a dat dovadă de spirit civic, astfel că bărbatul a fost lăsat să zacă în mijlocul bulevardului, fără să primească ajutor sau măcar să fie întrebat ce s-a întâmplat cu

el. 

Citește și: O ambulanță care transporta un pacient s-a răsturnat, în București. Aceasta a fost lovită de un alt șofer neatent

Incidentul a avut loc ieri, în jurul orei 12:00, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, relatează alba24.ro. Bărbatul care a căzut în mijlocul străzii a fost filmat de un locuitor de la etajul unei clădiri din zonă. 

Se poate observa, în videoclip, cum bărbatul este la pământ, pe banda a doua a bulevardului, și ocolit cu grijă de mașini. După ceva timp, o mașină a oprit pe prima bandă, iar din ea au coborât niște bărbați în ajutorul victimei căzute.

Nu se cunosc, deocamdată, detalii despre motivul pentru care bărbatul a ajuns în mijlocul străzii. Reprezentanții IPJ Alba au transmis că nu s-a primit niciun apel la 112 în care să se anunțe incidentul de ieri.