Ce au gasit reprezentantii Asociatiei pentru Protectia Consumatorilor in unele preparate traditionale! Feriti-va de produsele gata preparate

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 23 sep 2020, 01:35

Cine nu-si doreste de Craciun sa-si vada familia adunata in jurul uneri mese incarcate de bunatati?

Multe gospodine n-au insa timp sa framinte cozonaci sau sa faca sarmale, asa ca n-au ce face..cumpara totul din magazin. Din pacate insa, mâncarea gata pregatita nu-i deloc ca la mama acasa! Iata, ce sustin ca au gasit reprezentantii Asociatiei pentru Protectia Consumatorilor in unele preparate traditionale!

Suntem in secolul vitezei, mereu in intarziere cu toate! Cine mai reuseste in ziua de astazi sa pregateasca in casa toate bucatele traditionale pentru Masa de Craciun? Asa se explica si numarul tot mai mare al romanilor care pun in cos sunculita, toba, carne tocata.

Mai ca iti piere pofta de mancare atunci cand incepi sa citesti etichetele  unor produse semipreparate. Nici maioneza pe care o punem in salata boeuf nu mai e ce-a fost.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Cat despre unii cozonaci oare cine are rabdare sa citeasca intreaga lista de ingrediente? Semipreparatele de pe rafturile magazinelor pot fi gatite rapid si sunt si gustoase.

Aroma este insa uneori si sintetica.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.