O decizie luata de Curtea Suprema afirma ca referendumul din 2012 a fost fraudat prin falsificarea de semnaturi si prin voturile introduse cu sacul in urne. Peste 50 de persoane au primit pedepse cu suspendare, insa, decizia nu este definitiva.
Liviu Dragnea, alaturi de 70 de presedinti si membri ai unor sectii de votare ar fi conspirat pentru fraudarea referendumului din 2012 pentru demiterea lui Traian Basescu.

20 de persoane au fost achitate.

Alte 50 au primit condamnari  cu suspendare.  Liviu Dragnea s-a ales cu un an de inchisoare, tot cu suspendare!

Iar semnaturile falsificate au devenit voturi ilegale, spun anchetatorii. In ciuda condamnarii, Dragnea are in continuare sprijinul lui Victor Ponta!

Exact ca in aceste imagini celebre, Ponta si Dragnea raman in aceeasi barca. In urma cu un an, cei doi erau plimbati de pompieri cu o barca gonflabila, printr-un sat inundat.

Desi pe ulita, apa abia ajungea pana la genunchi, mai marii statului erau feriti de inec de autoritatile vigilente.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Apa s-a retras, nu si increderea lui Ponta in Liviu Dragnea! Liviu Dragnea a pornit in politica din Teleorman.

In acest judet, indiferent care e scopul votului, prezenta la urne a fost intotdeauna peste media nationala. Un subiect care a generat o explozie de glume, pe internet.

Unii sustin ca TVA inseamna, in realitate, Totalul Votantilor Adaugati.  Iar celebra zicala „viii cu viii, mortii cu mortii” a primit o adaptare moderna: „Viii cu viii, teleormanenii cu… voturile.”

Dupa referendumul din 2012, sute de oameni din Teleorman, Dolj, Olt si Gorj au fost adusi in capitala la audieri, ca in excursie.

Cu autocarul! Oamenii le-au explicat judecatorilor cum au fost mobilizati ca sa puna stampila pe buletinul de vot!