Ce au în comun actrița Deniz Bolışık și Nefise, personajul pe care îl interpretează în serialul ”Aripi frante”, de la Kanal D

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 11 iul 2022, 15:02

Ce au în comun actrița Deniz Bolışık și Nefise, personajul pe care îl interpretează în serialul ”Aripi frante”, de la Kanal D

Emoția, determinarea, iubirea sunt doar câteva dintre ingredientele serialului ”Aripi frante” care se difuzează săptămânal, de luni până miercuri, de la ora 20.00, la Kanal D.

Îndrăgita producție are în centrul poveștii  familia lui Nefise, interpretată de Deniz Bolışık, o mamă tânără, rămasă văduvă care trebuie să își crească cei patru copii. Experiențele acestei mame devotate, Nefise, țin telespectatorii cu sufletul la gură, de la un episod la altul, interpretarea actiței Deniz Bolışık fiind una de excepție.

 „Nefise a devenit mamă la o vârstă foarte fragedă.

Este o mamă care crește alături de copiii săi, încercând să îi pregătească pentru viață. Dar viață o ia și pe ea prin surprindere. Nefise este o femeie foarte naivă, cu inima curată și un suflet mare pentru care copiii ei sunt rațiunea de a trăi, și pe care îi iubește mai presus de sine însăși",  este portretizarea pe care actrița Deniz Bolışık o face personajului său, Nefise, pentru presa turcă.

Citeste si: Drama prin care a trecut Melis Tüzüngüç, actrița care dă viață personajului Zeynep, din îndrăgita producție “Aripi frânte”, de la Kanal D

 Deniz Bolışık și Nefise, personajul pe care îl interpretează în ”ripi franțe”, sunt amandoua femei puternice. Pentru frumoasă actrița cel mai mare vis este acela de a avea la rândul sau, un copil.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Cel mai mult îmi doresc să fiu mamă. Profesional îmi doresc ca atunci când nu voi mai fi să las o amprenta în lumea filmului. Cred că sunt o femeie puternică și cred în verticalitatea unei persoane, fie că este bărbat sau femeie. Picioarele ar trebui să fie ferm înfipte pe pământ. Îmi place să fiu puternică și să am oameni cu caracter puternic în jurul meu",  a subliniat celebra actriță care spune că a moștenit aceste trăsături de la tatăl său, dar și atitudini și comportamente de la cea care i-a dat viață.

Citeste si: Gizem Günes- top 5 cele mai frumoase imagini. Actrița din serialul turcesc “Aripi frante” e foarte activă pe rețelele de socializare

 Cine este Deniz Bolışık?

Deniz Bolışık este născută pe 31 iulie 1982 la Ankara. A absolvit Departamentul Conservatorului de Stat al Universității Hacettepe, după ce a studiat un an la Facultatea de Economie a Universității Okuz Eylul.

Îi place sportul, mai ales tenisul, și a luat lecții de balet și tango. Este cunoscută publicului pentru rolurile pe care le-a avut în seriale precum ”Ayrılık”, ”Eşref Saati”, ”Nazlı Yarim” sau ”Aşkın Bedeli”.

 Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din povestea impresionantă a lui Nefise și a celor patru copii ai săi, din serialul <Aripi frante>, la Kanal D.