Ce au in comun avocata Candan din "Furtuna pe Bosfor" si Bahar? Iata un detaliu pe care nu il stiai despre cele doua actrite si ce le uneste

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 16:15

Ahu Yagtu (Candan) din "Furtuna pe Bosfor" si Bahar din serialul cu acelasi nume au o legatura foarte stransa.

Intr-o poza postata pe contul ei de Instagram, Ezgi Asaroglu ii multumeste cu Ahu pentru rochiile pe care le poarta. Candan din Furtuna pe Bosfor si-a deschis in urma cu multi ani un magazin cu haine vintage.

In urma cu ceva vreme, actrita Ahu Yagtu indemna doamnele si domnisoarele sa  imbrace haine vintage pentru ca sunt unicat si nus e gasesc in numar mare in toate magazinele.


Iar Ezgi este o mare fana a hainelor din buticul lui Ahu.
Ea s-a imbracat cu o rochita extrem de viu colorata, cumparta de la magazinul lui Ah despre care a spus ca este un curcubeu de culoare.


Ahu Yagtu are si un canal propriu de Youtube unde posteaza video-uri cu cele mai noi tinute din buticul sau! (sursa viatacuaromadecafea)

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”